.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    харесвам те. Бих те наеб@л. Докато те еб@ ще те пляскам по дупето!
    Grumpy old madman

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Ами аз не мога да отговоря на тази тема тъй като се пита дали се харесват срамежливи мъже/момчета,но пък мога да кажа едно нещо.Без значение дали мъж/момче или жена/момиче процентът на наистина срамежливите хора не е чак толкова голям.Повечето срамежливи хора не са чак такива, а просто чакат да бъдат предразположени за да се почувстват малко по уверени и в свои води.И ако въпросните отракани хора най вече моичета/жени не се опитат да го направят с мисълта: "оффф тоя е много срамежлив,няма да му падам на нивото и да се опитвам да разчупя ледовете между нас, не защото не мога, а защото не искам и съм големият подарък,който той трябва да си спечели сам".Ами може просто и да пропуснат шанса да видят нещо,което попринцип може би наистина би им харесало в даденият човек.
    Много точно мнение. Някои път вината че някои хора дали момичeта или момчета са срамежливи е в отстрещният пол.

Повече от фен Аватара на Alex3nd
    В къв смисъл "престъпници"? Наркодилъри ли ?
    Имам една дума за теб: ГРЕДА !

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Аз като срамежлив мъж ще споделя за това как се развиват нещата с жените при мен.

Ами трудно. Трябва да полагам много повече усилия за да постигна успех. Несрамежливите хора обикновено имат по-богат социален живот и познават повече жени, които има шанс да им харесат, с които могат да се пробват, ако не стане да пробват с друга и в целия този процес да добият рутина.

Но трудно не означава невъзможно. Невъзможно е когато си смотан, а срамежлив и смотан не е задължително да присъстват едновременно като фактори. Ако някой наистина не може да води разговор очи в очи с момиче от страх или не смее да я покани на среща, или пък да я целуне, няма да има успех. В тези отношения мъжът води. Когато целувам за пръв път момиче умирам от ужас и ми се подкосяват краката, но го правя, защото знам, че се очаква от мен да го направя. В крайна сметка ще те съдят по действията, не по мислите.

Всеки си носи кръста, важното е да се адаптираме и да се научим да водим нормален живот.

Sladko.mace90
    Guest
    Аз съм много срамежлива!!майтапя се важното е да можеш да го/я предразположиш така че на нея/него да му е добре а от там нататъка Let's go !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си