- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Харесвате Ли Срамежливи Мъже/момчета?
харесвам те. Бих те наеб@л. Докато те еб@ ще те пляскам по дупето!
Grumpy old madman
В къв смисъл "престъпници"? Наркодилъри ли ?![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
Аз като срамежлив мъж ще споделя за това как се развиват нещата с жените при мен.
Ами трудно. Трябва да полагам много повече усилия за да постигна успех. Несрамежливите хора обикновено имат по-богат социален живот и познават повече жени, които има шанс да им харесат, с които могат да се пробват, ако не стане да пробват с друга и в целия този процес да добият рутина.
Но трудно не означава невъзможно. Невъзможно е когато си смотан, а срамежлив и смотан не е задължително да присъстват едновременно като фактори. Ако някой наистина не може да води разговор очи в очи с момиче от страх или не смее да я покани на среща, или пък да я целуне, няма да има успех. В тези отношения мъжът води. Когато целувам за пръв път момиче умирам от ужас и ми се подкосяват краката, но го правя, защото знам, че се очаква от мен да го направя. В крайна сметка ще те съдят по действията, не по мислите.
Всеки си носи кръста, важното е да се адаптираме и да се научим да водим нормален живот.
Аз съм много срамежлива!!майтапя се важното е да можеш да го/я предразположиш така че на нея/него да му е добре а от там нататъка Let's go !!