- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- колко време можете да издържите
без сладко ?
Вчера цял ден не бях ял сладко и днес докато не хапнах шоколад или някоя вафла ми беше супер неспокойно и не ме свърташе на едно място, точно както и с цигарите, май съм пристрастен и към 2-те![]()
не съм издържала повече от 20дни :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Не повече от един ден, пристрастена съм.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Като бях по- малка и една вечер много ми се ядеше нещо сладко ама нямаше нищо в нас и щях да полудея, отварях по пет пъти шкафа с надеждата да намеря нещо![]()
А иначе мога да издържа сигурно около 3- 4 дена най- много!!!
Вие сте болни :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
мога и без?
Always wanna play but never wanna loose
Много. Инат съм, като си кажа, че няма да правя нещо, не го правя. Та ако си кажа, че няма да ям шоколад - няма да ям!![]()
Aз не обичам сладко и много рядко ям такова. Примерно 1 път в седмица..или 1 път на 2 седмици.
Цял живот мога да издържа без.
Но виж - без месо или млечни продукти, не мога и 1 ден.
Не ям сладко, когато не се храня. Като се случи да не ям няколко дни, тогава не ям сладко, но храня ли се, задълително си похапвам сладко.
вие жените тряя само мляко от кокосови орехи да ядете, макар и не оригинално.
Мога и без сладко, но не мога без газирано безалкохолно или "натурален" сок.
И от онези полу-готови спагети напоследък не мога :Д
*сън*
Без сладко съм издържала макс седмица. Смисъл не да ям по кофа шоколад, ама задълже поне един бонбон ше изнамеря от някъде, независимо как.Но въпреки всичко сигурно мога и по-дълго да не ям, просто не съм се ограничавала.
dgdg
О не знам.. не мога поне 1 бонбонче, макар и за смучене да не изям. Принципно най-много 2-3 дена не съм яла и то защото бях болна и нямах апетит. Иначе не мога да издържам дълго, защото особено ако си кажа, че няма да ям сладко вече и само за това почвам да мисля. Предпочитам да нямам интернет, отколкото да нямам сладко.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
ами.. няколко часапостоянно меля шоколад или нещо с шоколад
![]()
Не съм особен фен на сладкото и мога и без да ям изобщо. Има някои сладки неща които са ми вкусни, но не е като да ми липсват ако не ги ям.
Плюс това от прекалено много сладко ми става гадно.
охх преди малко вечерях, после изядох един шоколад и сега ще паля, баси кефа еййййй![]()
Вероятно цял живот. Не съм пристрастена към никаква храна.. Освен печена царевица. Пък и не обичам сладко.
Горещ
Как прекара нова година, напи ли се като руснак в обедна почивка ?
n00bs
Е охлади се.
Не, прекарах ужасно. Имах към 39 градуса температура и редувах упсарин с вино.
Ти как прекара? На маса.. Под маса?
На маса, в нормално състояние. Мн тъжно ми стана за теб, че не си могла да си прекараш нормално![]()
n00bs