Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
Ти ГСО пипал ли си ?
'Щото едно време от МВР такива глупости разправяха за тях, пък тогава още и не подлежаха на регистрация, та аз моя на 13-14 си го купих първия.
Не от упор, ми в гърлото да му го завреш на някого, най-много кожата да му изгориш.
Ама ти си гений понеже ( така като гледам като цялото бг население) и трябва да се изкараш ванга всезнайката, да те видят всички колко просветен и неманипулируем си.

Са ми кажи според теб човек, който десетилетия наред върти държава-членка на Европейския съюз на пръста си толкова ли нескопосано представление ще дирижира ?

Не знам къде ги четете тия глупости, но на клипа ясно се вижда, че пистолета просто засече. Даже се чу. Даже втори път се чу, когато 'нападателят' опита да произведе втори изстрел.

Все тая ми е мене дали е постановка това или не, ама спрете се с глупостите, които четете във Фейса и си използвайте главите за момент. Страх ме е вече да чета българска реч, бе, да му е*а майката.
Аз чета пресата, но много добре знаем нивото на писаниците. Простотията я има навсякъде, абсурдите също. Все пак всичко е една голяма каша.