- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Какво мислите за нападението над Доган?
Това, което в момента правиш, се нарича проекция. И показва единствено ти колко си жалък, тъй като за да виждаш опит да си вдигам рейтинга в думите ми е необходимо изобщо ти самия да считаш притежанието на кило безполезно желязо за престижно.Браво!
Очевидно и ти си от гениите на българското население и трябва да се изкараш големият баровец с пистолет на "13-14", за да може целият форум да види колко си "просветен"? Извинявай, ти сигурно си гангстер?
Явно ти си "ванга всезнайката", как разбра, че е дирижирано точно па от Доган? Със сигурност той е казал да "дирижират" похищението с газово оръжие? Които, впрочем, ми е известно (или пак не съм разбрал, я кажи?), че могат да се преправят на огнестрелни оръжия.
Сега последно тоя пистолет без пълнител ли е бил или е засякъл ? Или не е засякъл ? Колко глупости ще се изговорят тука преди някой да обърне внимание на фактите, вместо на развинтеното си въображение.Според новините на Бтв,експертизата е излязла и е показала,че пистолетът не е засичал и е бил зареден с два халосни и един патрон с лютив прах,така че в случея изглежда,че грешиш
Аз гледах и двата клипа. И близкия, и далечния план. На видеото от близък план се чуват два удара на петлето в ударника. Може и просто да не е имало патрон в цевта. Все тая.
Пак ви питам - тоя човек е по-умен от вас всичките, писали дотук в темата. Сериозно ли си мислите, че ще инсценира по толкова нелеп начин опит за покушение ...
Сериозно...
Просто спрете филмите.