.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Тийн книга

Някой може ли да ми каже някоя интересна тийн книга ?

Мега фен Аватара на tori
    Facebook :д Иначе Академия за вампири, Здрач... И подобни бозички.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    ^ Ей, Академията и Здрач не са бозички, бре. На мен Коелю ми е бозав, ама си го четат, нали? Всеки с мнението си хихи.
    Авторке, кажи жанр, това тийн книга не ми говори нищо. Преди тийновете са четели Властелина, сега четат Песен за огън и лед. Какво имаш предвид под тийн?

http://www.teenproblem.net/forum/sho...B8%D0%B3%D0%B0

Просто не знам защо си пуснала темата на две места, но мда ;д

Мега фен Аватара на tori
    Меме, аз не казвам, че никой не трябва да ги чете. На мен са ми бозави, това обаче не значи, че не трябва ти да ги четеш ако ги харесваш.

Има книги за всички. Някои хора четат класика, други-"бозички"(както ги нарече). Според мен, лоша книга няма. Всяка книга малко или много те обогатява. Хората са различни и затова има различни книги.
    По темата: На мен лично ми е писнало от вампири и върколаци, затова сега чета едни от поредицата "Топ Тийн". Допадат ми, нещо свежо на фона на любовните романчета за вампири и смъртни. "Момичешки клуб" е доста интересна и интригуваща. Започнах "Едно лято с 20 момчета" и просто нямам думи-не мога да се отделя от нея. Четох и "Дръзката" пак от същата поредица, леко скучна, но разтоварваща. Има още доста. Аз си ги взимам от библиотеката, но ги има и по книжарниците. Приятно четене!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Първите книги, за които се сетих, като видях заглавието бяха:
    Игрите на глада: поредица от три книги е. Аз в момента чета първата книга и ми е изключително интересна, увлекателна и не те натоварва. Написана е по лесен и достъпен за тийнейджърите начин. Препоръчвам.
    Тина и половина: - тийн книга е, лесна е за четене, но на мен не ми беше интересна чак до такава степен. Въпреки това и двете книги отразяват тийнейджърския живот или поне част от него.
    Чела съм и Властелинът на пръстените, но тя е малко по-трудна за четене и не е интересна за всеки. Аз книгите си ги прочетох на един дъх и въпреки жанра можеш да си извадиш поука от тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си