.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Мега фен
    Град
    <3

Съвсем на скоро..

..проведох следния разговор с един приятел:

Той: До скоро се чудех дали не съм гей.
    Аз: Защо?
    Той: Ми защото ми беше любопитно какво е да целунеш момче.
    Аз: Това не те прави гей.

(За сведение.. този приятел си харесва момичета и постоянно ми говори как иска да си има момиченце [и да прави секс с него ^^]
    Също така няма визия на кххм 'гей' и дори си е много добре изглеждащо момченце.)

След което му обясних за теорията си (която не е само моя ест) за това, че във всеки човек е заложено да има влечение и към двата пола. Че всеки човек е определен процент мъж и определен процент жена. След което той ми каза, че и друг негов приятел мислил по този начин, та се зачудих, защо да не направя едно допитване и до по-голям кръг от хора? ^^ Как мислите вие?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Ще кажа какво ни обясни госпожата по психология: Ако сте тинейджъри е нормално момчетата да имат влечение към момчета или момичетата към момичета. Тя каза, че като порастнем към 18- 19 години нещата ще се променят. Сега според мен- Това, че му е любопитно, както каза ти не значи че е гей!!!

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Според мен си е гей.
    Аз лично не съм чувал за мъж, който да има фантазии с други мъже и да се води за хетеро.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    That sounds .. gay?
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Бисексуалност

Не е задължително да е проявена при абсолютно всички хора.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy Виж мнението
    Аз лично не съм чувал за мъж, който да има фантазии с други мъже и да се води за хетеро.
    Дори така де, не си ли чувал за понятието 'бисексуален' ?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението

След което му обясних за теорията си (която не е само моя ест) за това, че във всеки човек е заложено да има влечение и към двата пола. Че всеки човек е определен процент мъж и определен процент жена.
    Съгласна съм. Целувала съм момичета. И аз съм се замисляла какво ли е с жена и сигурно някой ден ще пробвам. Вярвам, че мъж би могъл да мисли по същия начин.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Съгласна съм. Целувала съм момичета. И аз съм се замисляла какво ли е с жена и сигурно някой ден ще пробвам. Вярвам, че мъж би могъл да мисли по същия начин.
    Аз едва ли ще пробвам,но предполагам на всеки му е минавало през акъла. Без значение от пол.
    maDamn

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз пък нямам грам влечение към женските, ама грам. Сигурно сега ще ме изкарате някоя прикрита лесбийка, дето вътрешно не иска да си го признае, с тия налудничави идеи.
    Това, че на всеки му било заложено, са пълни глупости.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Да ама при вас е простено.. Ако момчета се целуват, дали ще ги запомнят с добро име.. Колко е крив света?
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Супер фен Аватара на nymphadora
    При жените е нормално да се замислят какво ли е да целунеш момиче,но при момчетата е по-различно.Приятелите ми момчета не изпитват никакви такива влечения,даже за тях е немислимо такова нещо.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Аз пък нямам грам влечение към женските, ама грам. Сигурно сега ще ме изкарате някоя прикрита лесбийка, дето вътрешно не иска да си го признае, с тия налудничави идеи.
    Това, че на всеки му било заложено, са пълни глупости.
    Не са глупости. Това е теза в психологията. Заложено ни е от самото раждане. Дали ще се реализира е въпрос на нагласата у човека през целия му живот. Подобно на неразвитите гърди при мъжете и срамните устни на жените, признак на това от какъв пол ще бъде зародиша в краен вариант, след определен период на развитие в утробата.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Абсолютно не е нормално хетеросексуално момче/мъж да иска такива работи... не съм срещал такъв до сега ..
    П.П. (постоянно ми говори как иска да си има момиченце [и да прави секс с него ^^] = 14 години затвор за педофилия хахахаха
    People Allways Leave !!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Не са глупости. Това е теза в психологията. Заложено ни е от самото раждане. Дали ще се реализира е въпрос на нагласата у човека през целия му живот. Подобно на неразвитите гърди при мъжете и срамните устни на жените, признак на това от какъв пол ще бъде зародиша в краен вариант, след определен период на развитие в утробата.
    Сама употреби "теза", че и то в психологията.

Опитай пак с доказването.

Супер фен Аватара на nymphadora
    ^върни си стария аватар

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    ^върни си стария аватар
    +1

Мега фен
    Той: До скоро се чудех дали не съм гей.
    Аз: Защо?
    Той: Ми защото ми беше любопитно какво е да целунеш момче.
    Аз: Това не те прави гей.
    Не го ли попита чуди ли се още ?

//
    между двата пола има фундаментална разлика в отношението към секса. Хетеросексуален мъж (по принцип) не би трябвало и през ум да му минава да прави каквото и да било с човек от същия пол.
    Единственото обяснение, което имам в тази ситуация (и ти се доверявам на мнението, че не е бисексуален) е, че е възможно да има някой индивид в обкръжението, който неумишлено подсъзнателно да му влияе на нагоните (в превод - да го привлича). Ако е чисто хетеро обаче, в такава ситуация би трябвало да изпитва отвращение...

Аз гласувам за пиян ... или би.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Сама употреби "теза", че и то в психологията.

Опитай пак с доказването.
    Няма какво да доказвам. Доказано е.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    ^върни си стария аватар
    Стига де, и тук е хубава.
    Ама ще го сменя тия дни, че тази снимка стои разтеглена.

ledenakrasota, моля ти се...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    целувала съм се по устата с най-добрата ми приятелка при мощен прилив на адреналин.
    и то когато приятелят ми е бил на метър от мен.
    не мисля, че съм хомосексуална/би, просто някаква силна привързаност към тая човечка
    нямам фантазии от сорта на правене на секс чак, но примерно бих се целувала с други момичета, така просто
    не мисля ,че е нещо ненормално толкова много, но може би при девойките е по-различно, защото от малка мама те е целувала по устата и не го смяташ за нередно (примерно)
    докато при момчетата, тате със сигурност не им е давал целувки за лека нощ mouth to mouth, затова е по-ненормално
    а и не знам, самата идея ми е извратена
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на babity
    Оф, на мен т'ва с бисексуалността ми се вижда малко... ексцентризъм, ако мога така да се изразя. И аз се чувствам привлечена на емоционално ниво от много от приятелките/познатите ми момичета, ама като ми загори тенджерата пак за чепец рева, а не за вагини. Въпреки че и аз бих изтряскала някое момиченце само за да ми мине мерака. Наречете ме тесногръда, но не бих била с момче, което има какъвто и да е интерес към собствения си пол, пък било то и само за пробата.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    BETA FAG!
    Grumpy old madman

Повече от фен Аватара на greenblood
    Моето мнение е че при момичетата да се барат, щипват и цункат тук там си е норmално. Но двама нормални мъже да правят подобни работи УжАс . :X:X:X:X

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Бисексуалност

Не е задължително да е проявена при абсолютно всички хора.
    +1

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от greenblood Виж мнението
    Моето мнение е че при момичетата да се барат, щипват и цункат тук там си е норmално. Но двама нормални мъже да правят подобни работи УжАс . :X:X:X:X
    това се нарича "тесноГърдие" !!! Така сме свикнали хората да гледаме две мацета и да казваме колко е перверзно и гот .....а като видим Мъже - Ужас ..... !!!! Е защо ? приемете както деня и ноща така и Би-сексуалността!!! Нещо нормално е !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си