- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвсем на скоро..
..проведох следния разговор с един приятел:
Той: До скоро се чудех дали не съм гей.
Аз: Защо?
Той: Ми защото ми беше любопитно какво е да целунеш момче.
Аз: Това не те прави гей.
(За сведение.. този приятел си харесва момичета и постоянно ми говори как иска да си има момиченце [и да прави секс с него ^^]
Също така няма визия на кххм 'гей' и дори си е много добре изглеждащо момченце.)
След което му обясних за теорията си (която не е само моя ест) за това, че във всеки човек е заложено да има влечение и към двата пола. Че всеки човек е определен процент мъж и определен процент жена. След което той ми каза, че и друг негов приятел мислил по този начин, та се зачудих, защо да не направя едно допитване и до по-голям кръг от хора? ^^ Как мислите вие?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ще кажа какво ни обясни госпожата по психология: Ако сте тинейджъри е нормално момчетата да имат влечение към момчета или момичетата към момичета. Тя каза, че като порастнем към 18- 19 години нещата ще се променят. Сега според мен- Това, че му е любопитно, както каза ти не значи че е гей!!!
Според мен си е гей.
Аз лично не съм чувал за мъж, който да има фантазии с други мъже и да се води за хетеро.
Бисексуалност
Не е задължително да е проявена при абсолютно всички хора.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз пък нямам грам влечение към женските, ама грам. Сигурно сега ще ме изкарате някоя прикрита лесбийка, дето вътрешно не иска да си го признае, с тия налудничави идеи.
Това, че на всеки му било заложено, са пълни глупости.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да ама при вас е простено..Ако момчета се целуват, дали ще ги запомнят с добро име.. Колко е крив света?
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
При жените е нормално да се замислят какво ли е да целунеш момиче,но при момчетата е по-различно.Приятелите ми момчета не изпитват никакви такива влечения,даже за тях е немислимо такова нещо.
Не са глупости. Това е теза в психологията. Заложено ни е от самото раждане. Дали ще се реализира е въпрос на нагласата у човека през целия му живот. Подобно на неразвитите гърди при мъжете и срамните устни на жените, признак на това от какъв пол ще бъде зародиша в краен вариант, след определен период на развитие в утробата.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Абсолютно не е нормално хетеросексуално момче/мъж да иска такива работи... не съм срещал такъв до сега ..
П.П. (постоянно ми говори как иска да си има момиченце [и да прави секс с него ^^] = 14 години затвор за педофилия хахахаха
People Allways Leave !!!![]()
![]()
Не го ли попита чуди ли се още ?Той: До скоро се чудех дали не съм гей.
Аз: Защо?
Той: Ми защото ми беше любопитно какво е да целунеш момче.
Аз: Това не те прави гей.
//
между двата пола има фундаментална разлика в отношението към секса. Хетеросексуален мъж (по принцип) не би трябвало и през ум да му минава да прави каквото и да било с човек от същия пол.
Единственото обяснение, което имам в тази ситуация (и ти се доверявам на мнението, че не е бисексуален) е, че е възможно да има някой индивид в обкръжението, който неумишлено подсъзнателно да му влияе на нагоните (в превод - да го привлича). Ако е чисто хетеро обаче, в такава ситуация би трябвало да изпитва отвращение...
Аз гласувам за пиян ... или би.
целувала съм се по устата с най-добрата ми приятелка при мощен прилив на адреналин.
и то когато приятелят ми е бил на метър от мен.
не мисля, че съм хомосексуална/би, просто някаква силна привързаност към тая човечка
нямам фантазии от сорта на правене на секс чак, но примерно бих се целувала с други момичета, така просто
не мисля ,че е нещо ненормално толкова много, но може би при девойките е по-различно, защото от малка мама те е целувала по устата и не го смяташ за нередно (примерно)
докато при момчетата, тате със сигурност не им е давал целувки за лека нощ mouth to mouth, затова е по-ненормално
а и не знам, самата идея ми е извратена
Оф, на мен т'ва с бисексуалността ми се вижда малко... ексцентризъм, ако мога така да се изразя. И аз се чувствам привлечена на емоционално ниво от много от приятелките/познатите ми момичета, ама като ми загори тенджерата пак за чепец рева, а не за вагини. Въпреки че и аз бих изтряскала някое момиченце само за да ми мине мерака. Наречете ме тесногръда, но не бих била с момче, което има какъвто и да е интерес към собствения си пол, пък било то и само за пробата.
Моето мнение е че при момичетата да се барат, щипват и цункат тук там си е норmално. Но двама нормални мъже да правят подобни работи УжАс . :X:X:X:X