- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моето клише..
Знам има много подобни истории тук,но все пак за това е сайта.
С приятеля ми ходихме почти две години,беше първата сериозна връзка и за двама ни.
Пасвахме си идеално,но дойде момент в които нещата се промениха той започна работа,а аз уча и нямахме възможност да се виждаме често.Това ни повлия и тръгна на зле-караници,глупости и т.н.Един ден се скарахме аз скъсах с него беше моментно състояние и след около час се извиних,когато ми мина,но това беше началото на края.Впоследствие на един месец не се виждахме,но си говорехме въпреки,че не ходехме и разговорите ни бяха много кратки все пак поддържахме връзка.И двамата се тормозехме така,след което той ми каза,че не иска повече да общуваме и това беше всичко-спряхме.Този месец той имаше празник и му написах един смс въпреки,че не очаквах дори благодаря,но ми отговори.И след това веднага се върнаха всички мисли,които едва свикнах да избягвам..да го потърся ли?? Много ми липсва знам,че и аз на него той е много силен характер и доста добре успява да скрие чувствата си.
Говорила съм с близките хора,които имам до мен,но ми е интересно какви отговори ще получа тук.Дали да го потърся? Мислите ми ме тормозят непрекъснато,когато мисля дали или не? А какво да му кажа,ако ми отговори въобще? Всеки има такива моменти,всеки минава през това,но винаги съм била позитивен човек,
мисля,че винаги има начин и докато още не е късно да направя първата крачка,но в същото време,ако ме отхвърли ще трябва отново да премина през всичко...не знам дали риска си заслужава....
Ти си го отрязала, ти правиш крачката.
Temet Nosce
벨야카
Гери? Ти ли си? Ако да - кажи на хората цялата истина!!
По принцип е така. Де факто, щом едно нещо се е счупило веднъж, колкото и да го лепиш, никога няма да е същото.
Прецени добре ситуацията, дали сте се карали за глупости под влияние на напрежението, или връзката ви се е изчерпала отдавна. Най-вероятно ще се върнеш при него, защото ти липсва, но запитай се дали това е възможно най-доброто решение.
Понякога е по-добре да те боли известно време и да продължиш напред, отколкото да се пускаш 100 пъти по една и съща пързалка...
Tsukuda_Hiroshi - шега ли е това?
Липсва ти-обади му се или му пиши.Ако не се получи, сама каза-позитивен човек си-ще погледнеш добрата страна на нещата (а именно, че си пробвала и вече знаеш, че няма смисъл).
NambyPamby е права, че трябва все пак да обмислиш дали връзката ви се е изчерпала,защото току виж клъвне и после се чудиш как да се оттървеш![]()
Аз лично съм голям инат и много ама мноого мразя да правя първи крачки и т.н. Но това , което най-много мразя е , когато двама човека , които се обичат да не са заедно заради ината си..Вече си минала през по-трудната част и си започнала да го забравяш - по-зле няма как да ти стане дори и да те отхвърли..пък и много по-гадно е да се чудиш какво би могло да стане и да се надяваш.Когато знаеш конкретния отговор е 100 пъти по-лесно и по-бързо се забравя (ако края не е добър).Така че , моя съвет е да поемеш риска - поне ще си сигурна.Ако не стане - така е трябвало.Успех![]()
По-добре да опиташ и да сгрешиш,отколкото цял живот да съжаляваш ,че не си опитала.Успех!
Опитай още един последен път. Може и да боли и да не се получи нищо, но може и да стане. Иначе никога няма да разбереш. Успех.![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Ето Мисля, че си умно момиче и ще разбереш посланието на песента. Последен път опитай, ако стане - чудесно, ако не - здраве да е.
Абе то хубаво да опиташ пак, ама ми се струва, че резултата накрая пак ще е неуспешен. Смисъл.. явно вече не е като преди, помисли си има ли смисъл да го търсиш и да правиш опити или е време да продължиш напред.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5