.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на pepa97

ще имам среща с момче за пръв път

направо ще ми изкочи сърцето ,утре щ есе срещам за пръв път с момче ,не знам за какв да говорим ,какво да правизм, който има опит да пише МОЛЯ ВИ знам че има мн такива тема за любов и еди какво си ,ама мн го харесах и съм си го набелязала ..обаче не знам как да го спечеля

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Като гледам май наистина си развълнува, чак пропускаш букви ;D

По-темата:

Представи си, че си на боксовия ринг . Отпускаш се, започваш да бъдеш себе си и постепенно нещата ще си тръгнат, темата ще се развие и така нататък. Ако той те е поканил на среща, процентите над 60% да падне в твоите обятия.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Отпусни се и почнете да си говорите. Гледай да му отговаряш нормално, а не само с да и не. Айде успех !

Мега фен Аватара на strawberry88
    Преди виждал ли те е на живо и изобщо говорите ли си на живо или ще е за първи път?

Представи си, че си излязла с най-добрата си приятелка - говори с него за това, което би си говорила с нея.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Преди виждал ли те е на живо и изобщо говорите ли си на живо или ще е за първи път?
    ЩЕ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ

Супер фен Аватара на tonssy
    Ако разговора не тръгне отначало, старай се с разни въпросчета да стигнете до тема за еднакви интереси, какво харесвате, какво не харесвате. Не се притеснявай, това само ще ти попречи ;д Дръж се естествено, бъди себе си, не се превземай.

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Ако разговора не тръгне отначало, старай се с разни въпросчета да стигнете до тема за еднакви интереси, какво харесвате, какво не харесвате. Не се притеснявай, това само ще ти попречи ;д Дръж се естествено, бъди себе си, не се превземай.
    Благодаря

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от pepa97 Виж мнението
    ЩЕ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ
    Ъхъ, ясно.Мислех, че сте се виждали на живо, познавате се и си говорите в училище примерно или другаде.Ами говори с него, като със стар приятел.Не се притеснявай.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ъхъ, ясно.Мислех, че сте се виждали на живо, познавате се и си говорите в училище примерно или другаде.Ами говори с него, като със стар приятел.Не се притеснявай.
    Благодаря !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си