- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ще имам среща с момче за пръв път
направо ще ми изкочи сърцето ,утре щ есе срещам за пръв път с момче ,не знам за какв да говорим ,какво да правизм, който има опит да пишеМОЛЯ ВИ знам че има мн такива тема за любов и еди какво си ,ама мн го харесах и съм си го набелязала ..обаче не знам как да го спечеля
Като гледам май наистина си развълнува, чак пропускаш букви ;D
По-темата:
Представи си, че си на боксовия ринг. Отпускаш се, започваш да бъдеш себе си и постепенно нещата ще си тръгнат, темата ще се развие и така нататък. Ако той те е поканил на среща, процентите над 60% да падне в твоите обятия.
![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Отпусни се и почнете да си говорите. Гледай да му отговаряш нормално, а не само с да и не. Айде успех !
Преди виждал ли те е на живо и изобщо говорите ли си на живо или ще е за първи път?![]()
Представи си, че си излязла с най-добрата си приятелка - говори с него за това, което би си говорила с нея.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ако разговора не тръгне отначало, старай се с разни въпросчета да стигнете до тема за еднакви интереси, какво харесвате, какво не харесвате. Не се притеснявай, това само ще ти попречи ;д Дръж се естествено, бъди себе си, не се превземай.