Здравейте хора, та така де ще карам направо, вчера един приятел ми се обади и аз почнахме да си лафиме за трева .... таа аз си мислех, че майка ми я няма в нас, и в един момент тя влезе в стаята и ми вика "кво си пушил" и някви такива (явно е чула разговора). Еми аз затворих телефона и почнах да се правя на малоумен, и нали викам "Кво да съм пушил, кви ги говориш".... та както и да е избих номера, че не става въпрос за мен а за някъв приятел ... еми да ама сега с баща ми искат да ми правят някви уринни тестове за марихуана и то не веднъж, а когато на тях им скименло. Проблема е, че аз си мислех, че днеска ще ми правят тези тестове и съм изпил адски мн вода и мисля, че се изчистих (за последно пуших оня ден и беше съвсем малко), но въпроса е, че утре с едни гр-та ще правиме партия и някакси ми се иска и аз да се включа, обаче съм 100% сигурен, че майка ми ще ми даде теста и тогава вече нз. Таа идеята ми е: Ако може да кажете няколко начина за бързо и ефикасно пречистване, ще съм ви мн благодарен .... и бтв някой ми беше казвал, че тревата стояла около 8-12 часа в организма, ама това някакси не ми се струва мн вярно + тва, което чета в нета .... :хх