.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: целулит

Hybrid View

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас

целулит

Търсих теми,но не можах да намеря.Момичета споделете как се справяте с борбата с гадния целулит .Дали спорта помага да намалее и спазвате ли хранителни режими.Отчаяна съм вече днеска видях че положението при мен е трагично и не знам какво да правя в момента нямам средства за антицелулитни масажи ,даже не знам дали помагат.Споделете моля )
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

При мен най-голям резултат имаше когато съчетавах Тае Бо, ръчен масаж (аз си го правех с подобен масажор) и 2 пъти в седмицата хидромасажна вана.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Много вода.. масажи. Не е казано, че трябва да си правиш масажи с някви специални масла ... Аз си правя самичка Спорта 100% също няма да навреди.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    моя приятелка ми беше споменавала нещо с портокалова кора че помага(порови се)

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    СПРИ ШОКОЛАДА НА ЗАКУСКА

Утайка от кафе,помага.

Фен Аватара на CrazyBabyDoll
    Град
    у нас
    Шоколада мисля напълно да го изключа от менюто си ,както и другите сладки и тестени неща .Също мисля и на някакъв спорт да почна както и да спра кафето
    Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от CrazyBabyDoll Виж мнението
    Шоколада мисля напълно да го изключа от менюто си ,както и другите сладки и тестени неща .Също мисля и на някакъв спорт да почна както и да спра кафето
    Защо пък ще спираш кафето ?

Цитирай Първоначално написано от tonssy Виж мнението
    Защо пък ще спираш кафето ?
    Защото е диуретик.

Има и слаби жени с целулит.

Голям фен Аватара на monroe999
    моя приятелка не се ограничаваше от нищо, не се тъпчеше чак, но си похапваше г/д, вода и спорт=никакъв целулит

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Отслабнете и няма да имате целулит :*

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Добре.
    Едит: махнете си мазнините от тялото и няма да имате целулит.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Спорт, много вода и масажи. Аз съм си взела вибриращ колан. Далеч съм от мисълта, че ще отслабна от него, но при редовна употреба влияе добре на целулита.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на wiiwa
    Приви си скраб за тяло от смляно кафе и зехтин и като отидеш да къпеш масажирай кожата с него. Ако имаш възможности може и четка за масажи да си купиш и на ден да се масажираш по 1/2 пъти. Прави някакви упражнения от интернет за целут.

Моя приятелка се пребори с целулита с много масажи. Утайка от кафе, докато се къпеш, после с нещо антицелулитно (крем някакъв) си правиш масажи сама. Може и с мед като се намазваш, залепваш си цялата длан и отлепваш рязко. Това също казват, че много помагало. Но постоянство се изисква.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си