Търсих теми,но не можах да намеря.Момичета споделете как се справяте с борбата с гадния целулит .Дали спорта помага да намалее и спазвате ли хранителни режими.Отчаяна съм вече днеска видях че положението при мен е трагично и не знам какво да правя в момента нямам средства за антицелулитни масажи ,даже не знам дали помагат.Споделете моля)
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
При мен най-голям резултат имаше когато съчетавах Тае Бо, ръчен масаж (аз си го правех с подобен масажор) и 2 пъти в седмицата хидромасажна вана.
Много вода.. масажи. Не е казано, че трябва да си правиш масажи с някви специални масла ... Аз си правя самичкаСпорта 100% също няма да навреди.
моя приятелка ми беше споменавала нещо с портокалова кора че помага(порови се)
Шоколада мисля напълно да го изключа от менюто си ,както и другите сладки и тестени неща .Също мисля и на някакъв спорт да почна както и да спра кафето
Не с омраза,а с усмивка ще ви съсипя ! : )))
моя приятелка не се ограничаваше от нищо, не се тъпчеше чак, но си похапваше г/д, вода и спорт=никакъв целулит
Добре.
Едит: махнете си мазнините от тялото и няма да имате целулит.
Спорт, много вода и масажи. Аз съм си взела вибриращ колан. Далеч съм от мисълта, че ще отслабна от него, но при редовна употреба влияе добре на целулита.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Приви си скраб за тяло от смляно кафе и зехтин и като отидеш да къпеш масажирай кожата с него. Ако имаш възможности може и четка за масажи да си купиш и на ден да се масажираш по 1/2 пъти. Прави някакви упражнения от интернет за целут.
Моя приятелка се пребори с целулита с много масажи. Утайка от кафе, докато се къпеш, после с нещо антицелулитно (крем някакъв) си правиш масажи сама. Може и с мед като се намазваш, залепваш си цялата длан и отлепваш рязко. Това също казват, че много помагало. Но постоянство се изисква.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5