- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо си нямам приятели?
Здравейте съфорумници!
Значи искам да ви попитам за съвет, че нещо вече взе да ми става много тъжно.. Значи ще ви разкажа за мен..
Момче съм и съм на 15 години! Уча в Гимназия, още от малък правя изцепки в живота! Било то да кажа някоя глупост и/или било да направя някоя глупости и тогава всичко се прецаква.. Мислех си, че когато си сменя училището всичко ще си е наред, но учи за това сякаш няма лек.. Не знам защо така се случва, правя простотии постоянно и се чудя защо ги правя това става вече втора година и нямам приятели зарди това, че в даскало се държа злобарски и някак грубо със всички.. От началото всеки си мисли, че съм добро момче, но с времето доказвам, че съм тъпанар.. Добър човек съм, добро момче съм, помагам винаги просто.. Няма начин да им го покажа за да разберат какъв всъщност съм.. Искам да си намеря приятели, а не цял живот да стоя пред компа и да се тъпча.. Не знам защо е така, в интернет доста хора са ми казвали, че съм добър, мил и такива.. Ноо, просто не разбирам дали си нямам приятели защото съм грозен и пълен? Моля, помогнете ми, че и аз не знам какво да правя..
И аз съм на 15! За да имам приятели се държа с тях търпеливо но отстоявам винаги мнението си! Бъди добра, щедра и най-важното НИКОГА НЕ КЛЮКАРСТВАЙ, ако клюкарстваш няма да имаш приятели и няма да ти вярват.
Късмет!
Когато се опитам да бъда добър с тях те искат мен да ме боли и се възползват когато ме ебават.. Никой вече не ми отделя време или внимание..
И как се опитваш да си по-добър с тях?Разкажи по-подробно.И за какво ти се ебават?А как се държиш лошо с тях.Дай примери. ;д
Как разбираш, че те искат теб да те боли? Мисля, че малко си се филмирал. Ако почнеш да се държиш по- добре със съучениците си (но не да им се мазниш и винаги да става, каквото на тях им изнася) след време ще видят, че има промяна и взаимното ви отношение ще се промени.
Ами..
Например има няколко момичета от класа ми и като им кажа " Здравейте " те ми викат да се махам, а това е доста гадно за момче.. Вярно е, че има и момичета които ми говорят добре, например говорим си здравей а-у, но само това ако говорим за излизане едва ли.. Може и да ме мразят защото не съм най-красив от даскалото, нито пък як или нещо подобно.. Просто не излизам много защото нямам самочуствие и ме е срам, а аз искам да се променя.. Доста момичета от скайп са ми казвали, че съм доста добро момче и нямат проблеми със мене, но в даскало не знам какво ми става.. Опитвам се да съм себе си, но не се получава.. Винаги съм искал всички да гледат към мен и точно това ме кара да правя глупости и може би зарди това да си нямам приятели.. Искам да излизам, искам да си имам приятели, но щом отида на центъра и видя, че всички са някакви слабички със хубави дрехи и а-у, а аз съм си самотен.. Не съм и много красив, но щом започна да говоря сладко на едно момиче просто няма начин да не и взема акъла, но щом не ми дават шанс.. Освен това тук където аз живея трябва да си хубав и як за да си имаш приятели, аз се опитвам но нямам този успех..
Поработи над самочувствието си. Спри да киснеш по цял ден пред компа и да се тъпчеш, ами отиди и започни някакъв спорт. Покрай спорта може да се запознаеш с нови хора и ще имаш възможност да завържеш и приятелства. Не си губи времето в самосъжаление, ами се опитай да направиш нещо, за да промениш ситуацията, само с мрънкане нищо не става.
Прав си и те разбирам, но пробвах борба и нищо не стана, пробвах и mixed martial arts и в това не ме бива, пробвах баскетбол, футбол и нищо.. Просто не знам как да се осъзная..
Искам да си променя живота нацяло и да започна едно ново начало! Нови и по-добри дни за мен! Да си имам приятели и да се забавлявам, но и аз не знам как да го постигна това.. Просто не разбирам какво трябва да направя и най-гадното е, че губя най-хубавите си годините и то в гимназията защото един ден ще разбера, че много съм загубил..
Уш всеки ден си викам, че започвам, започвам и накрая к'во ? Нищо..
Е, поне тичай по половин-един час на ден, пак ще е нещо. Много сте ми интересни такива, хем мрънкате, че искате да си промените живота, казваме ви какво да правите и вие все си намирате оправдания. Едва ли някой тук има магическа пръчка, за да те промени от раз.
и съм момиче.
Добре, бе човек!
Кажи ми какво харесват момичетата и какво най-много искат да има едно момче за да се поправя и да видя резултата!
И какво ако тичам? За тичането не ми е проблем и да тичам и да правя кардио нищо не се получава.. Нали преди тренирах и нищичко..
Не не просто твоят проблем ми е познат до болка. ...сега съм (от началото на учебната година)в нов клас с 5-6 човека се познавах от преди,но с останалите не.И аз си мисля сега ще подходя добре с хората но и аз като теб ръся глупости и тъпизми и така нататак и така нататак. След време когато осъзнах колко нови приятели съм създала. ....боже защо вобще седнах да мися започнах да плача почти всяка вечер преди да заспя. Чуствах се сама,изоставена,наранена,и мамена,депресирана. И така гледам да се усмихвам повече но,незнам вече
missmiss
и какво.. ?
Разбирам, но аз знам, че мога да се променя и да бъда добър с другите, но просто.. Просто когато се опитам да направя що годе добро накрая получавам нищо или хейт..
ами опитай да бъдеш приятел с поне един човек от обкъжението си.Ако успееш да създадеш дори и едно приятелтво си успял.В началото не се опитвай да бъдеш приятел с всички, не струва просто.А за да си сздадеш дори и един бъд мил и намери общи точки на разгвор с човека от среща. И не отивай направо към най-надутите и тези,които се смята а велики.Мисля че, така ще успееш
ми грозен и дебел на 15....отивай се потиш някаде мазно кюфте такова,стига си играл лига и други глупости,фитнеса те чака.
nikoi ne haresva debeli. osven momicheta s nadnormenno teglo i nisuk umstven kapacitet ;PpPPPppPPPppPpPPPP
Виж ся пич.. Ако искаш момичетата да те харесват - спри да ядеш мазни храни,, наблегни над ученето,. върви да си вземеш някои нови парцалки. И тръгвай на фитнес,, всеки ден след даскало отивай на фитнес прави мускули.. плочки и такива неща ; ) + Т'ва се сприятели с поне едно момче което е като теб от твоя клас ;с Тоест - да е като теб,, да няма кой знае колко приятели все ще имате поне едно такова та,, както казах - ходи на фитнес яж плодове и зеленчуци ;д и се оптивай да се сприятеляваш не да се държиш като идиот).
iFakesmile не разбирам защо толкова се сдухваш ?
Примерно идваш на даскало и викаш здрасти и ти отговарят аре махай се и това е краят на света?!?
Колко хора от даскалото си говорят така. Давам пример : стоим пред даскалото и един от класа ми се обажда на друг пак от класа ми да го пита къде е. Цитирам "абе лайно къде си бе ? Ще ти е*ба майката " Другият пък отговаря "сега идвам бе бастун". Мисля,че излишно се вкарваш в филми. Ако те ебават и ти ги ебавай.
Относно момичетата- поддържай се,ходи на фитнес примерно и най-важното самочуствието. И кво,че не си най-слабият или пък най-хубавият. Важното е да имаш мега голямото самочувствие,дори да си най-голямата отрепка евър.
Пускай някакви шеги,купи си готини парцалки,ходи с някаква компания,говори с момичета и така.
Най-тъпото ли ?
Значи да нямаш самочувствие и да си сдухан го приемаме за най-якото изказване евър !
Някой всъщност да е направил такова изказване ?
Такива "отрепки с мега голямото самочувствие" познавам много и съм убедена, че след време авторът, ако последва съветът ти най- много да бъде тройно по- хейтван, отколкото е сега.
Естествено, че всеки трябва да има самочувствие, задължително е, но трябва да е в граници- да има реална представа за себе си и за това как стоят нещата. Не да се счита за велик и за превъзхождащ другите.
Случайно и на мен се пада честта да познавам такива индивиди. И кво от тва,че са по-хейтвани. Да не мислиш,че тези с по-ниско самочувствие са по-обичани. Или дъската ми хлопа ?
Общо взето всеки път стигам до заключението,че по-нахалните и по-самоувелени хора са по-успешни.
Айде,вдигам флаг за примирие,да не спамим излишно темата.