Здравейте съфорумници!
Значи искам да ви попитам за съвет, че нещо вече взе да ми става много тъжно.. Значи ще ви разкажа за мен..
Момче съм и съм на 15 години! Уча в Гимназия, още от малък правя изцепки в живота! Било то да кажа някоя глупост и/или било да направя някоя глупости и тогава всичко се прецаква.. Мислех си, че когато си сменя училището всичко ще си е наред, но учи за това сякаш няма лек.. Не знам защо така се случва, правя простотии постоянно и се чудя защо ги правя това става вече втора година и нямам приятели зарди това, че в даскало се държа злобарски и някак грубо със всички.. От началото всеки си мисли, че съм добро момче, но с времето доказвам, че съм тъпанар.. Добър човек съм, добро момче съм, помагам винаги просто.. Няма начин да им го покажа за да разберат какъв всъщност съм.. Искам да си намеря приятели, а не цял живот да стоя пред компа и да се тъпча.. Не знам защо е така, в интернет доста хора са ми казвали, че съм добър, мил и такива.. Ноо, просто не разбирам дали си нямам приятели защото съм грозен и пълен? Моля, помогнете ми, че и аз не знам какво да правя..