- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Защо си нямам приятели?
Добре, бе човек!
Кажи ми какво харесват момичетата и какво най-много искат да има едно момче за да се поправя и да видя резултата!
И какво ако тичам? За тичането не ми е проблем и да тичам и да правя кардио нищо не се получава.. Нали преди тренирах и нищичко..
Не не просто твоят проблем ми е познат до болка. ...сега съм (от началото на учебната година)в нов клас с 5-6 човека се познавах от преди,но с останалите не.И аз си мисля сега ще подходя добре с хората но и аз като теб ръся глупости и тъпизми и така нататак и така нататак. След време когато осъзнах колко нови приятели съм създала. ....боже защо вобще седнах да мися започнах да плача почти всяка вечер преди да заспя. Чуствах се сама,изоставена,наранена,и мамена,депресирана. И така гледам да се усмихвам повече но,незнам вече
missmiss
Оххх стига мрънка де. Хем искаш решение, хем на всичко предложено намираш недостатъци и извинения. Вземи се в ръце. Като момиче ще ти кажа какво мразим- МРЪНКАЛА. Всяко момиче иска момче, което да я защитава, а не да и реве на рамото. Тренирал бил- колко? седмица, месец, два? Не става от раз. Мини на режим, през ден във фитнеса и така за поне половин година и да видим дали няма да става.