Първоначално написано от
iFakesmile
Като цяло мога да си променя характера, но ще отнеме и малко време все пак..
Понякога излизам с майка ми и една нейна приятелка която е на 20 години и доста добре си прекарваме с тях и след като се мисля много добре си прекарвам по дискотеки, центъра, кафета и понякога искам да имам приятели, но не е само това..
Искам да си намеря приятели с които да излизам, да се забавлявам, нали се сещате.. Нощен живот, партита, а-у.. Да, ама не.. В моят град трябва да си известен и да си много красив, че да излизаш..
Сега ще ви споделя нещо..
Миналата година отидох в гимназия и тогава видях едно момиче от моя клас, беше с кестенява коса и черни очи, хубави тяло и стегнато дупе.. Много ми хареса.. Казвах го на много хора, но не трябваше.. Разбрах тогава, че съм глупак.. Имаше едно време на годината която реших да и призная любовта с СМС.. Писах, писах, писах и направо се изписах.. След около 20тина минутки получих СМС които гласеше " Не ми пиши повече! " и направо в следващите няколко седмици се чуствах ужасно, много ме беше срам да я погледна в очите така и така до ден днешен не си говорим с нея.. Не знам защо така са нещата, може би още я харесвам, но.. Тогава имах една приятелка, която си беше bff с това момиче и ми е казвала, че много време е говорила за този SMS който и бях изпратил.. Не знам, може би е почуствала нещо, но съм сигурен, че ако застане на моето място няма да и е така добре..
Направо ми е ужасно скапано..