Не там е проблема зарди агресията.. просто понякога се чувствам супер, и имам самочуствие, а в други моменти ужасно..
Мисля си за глупости, правя глупости, наранявам хората с думи, които не обичат.. Не разбирам защо когато например си пиша с някое момиче просто.. Свалям и шапката, не само една ми е казвала, че съм мил, добър и приятен.. Дори е имало моменти, когато са ми казвали, че съм готин и защо се държа добре с тях..
Просто.. А до приятелите в България си имам такива, но тук в чужбина нямам.. Преди имах доста приятели когато бях 3ти клас, не се спирах у нас и бях по цял ден на вънка, а сега какво стана и аз не знам.. ;х
За сега най-големият проблем ми са килограмите, че ако ги сваля поне малко ще мога да имам приятелка.. И защо ли..
Ами у даскало стоя до едно момиче и тя е приятелка с тази, която ви споменах по-горе и след като я попитах " Според теб какво би искала да променя за да бъде с нея " и тя ми отговори " 1. Да свалиш някое килце , 2. Да промениш стила си на обличане, 3. Да промених характера си, 4. Да излизаш повече " ..