.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Тялото, как е ? (към автора)
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

здравей! Аз съм момиче. Прочетох за какво става на въпрос и един от въпросите ти е "Как да направя така, че да ме харесат?" ---> Аз миля, че трябва да се сдържаш да изръсваш простотии. И за момичетата.... аз искам те да не са грубияни и тъпанари дето само псуват насам и натам. Няма да имам нищо против, ако момче, дори и пълничко ме заговори. За мен важното е той да си служи с комплименти, да ухажва, а не да доказва що за стока е като ми показва компа си, лаптопа си, и всякакви предметни неща.... А доколкото до другите момчета, намери си едно момче с което да дружиш. А ако то познава други момчета, нека те запознае с тях. Между момчетата се дръж като момче. Малко по готино... как да ти обясня... има две момчета от моя клас, които постоянно се базикат едни с друг. Все се хилят. Забавляват се. Има и моменти където се обиждат но това не е свързано със истинска омраза, а като на приятели...

Голям фен Аватара на Ospi
    Изисква се коренна промяна в самия теб. Няма как да очакваш хората да те приемат за забавен, готин човек ако ти самия се смяташ за загубеняк и човек без приятели. Това с СМС-а разбираемо е, че те е отрязала така брутално. Я се вкарай ти самия на нейно място - да ти пише някаква си там тонове любовни признания. Как би реагирал? Искрено се замисли как би реагирал. Относно килата, те не са ти най-големия проблем. Промени начина по който възприемаш себе си и останалите. Вероятно и езика на тялото ти показва, че си несигурен в себе си. Направо изяж този сайт www.pickup-project.net. Има чудесни теми за изграждането на личността. Но цялата тази промяна ще отнеме доста време. Не очаквай моментално да станеш пич .

Здравейте! Не бях писал много време в темата, и ето че сега е момента да добавя и аз нещо! Като цяло аз съм доста килограми, но като се замисля съм доста бърз човек.. Не знам как да ви го споделя, просто.. Онзи ден имахме гимнастика и трябваше да тичаме 150 метра, и аз дето съм 120кг ги направих за 23 секунди, лал? Тичах с двама които бяха по-слаби от мен и бях ги оставил на 50 метра назад.. Не знам просто.. А до това, чакайте, чакайте? Аз съм си романтик смисъл ако почна да заговарям някое момиче много лесно може да стане моя.. Просто проблема ми е тези килограми, а и най-вече гадното ми държание.. Понякога съм доста добър човек, а в други моменти лош..

ако обичаш, сложи една твоя снимка тук... за да видим за какво става на въпрос...
    Ако не знаеш как:
    1. Избраната снимка я качваш в pricachi.com
    2. Поставяш ни линка тук
    3. Ние ще я видим

Колко си висок ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

1.72 - ПС. Които иска моя снимка, може да ме намери на ЛС, че не искам да си пускам снимките из интернета..
    http://www.prikachi.com/images/467/5866467q.png - ето ви снимка, не се вижда лицето ми, но @ paolina1 видя моя снимка и лицето ми, определено!
    Последно редактирано от iFakesmile : 02-13-2013 на 16:55

потвърждавам!

Цитирай Първоначално написано от paolina13 Виж мнението
    потвърждавам!
    Кое точно потвърждаваш ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    @ paolina1 видя моя снимка и лицето ми, определено!
    ^ това, предполагам :Д

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Добре, бе човек!
    Кажи ми какво харесват момичетата и какво най-много искат да има едно момче за да се поправя и да видя резултата!
    И какво ако тичам? За тичането не ми е проблем и да тичам и да правя кардио нищо не се получава.. Нали преди тренирах и нищичко..
    Оххх стига мрънка де. Хем искаш решение, хем на всичко предложено намираш недостатъци и извинения. Вземи се в ръце. Като момиче ще ти кажа какво мразим- МРЪНКАЛА. Всяко момиче иска момче, което да я защитава, а не да и реве на рамото. Тренирал бил- колко? седмица, месец, два? Не става от раз. Мини на режим, през ден във фитнеса и така за поне половин година и да видим дали няма да става.

Пичага, дай си шанс.Да си 120кг на 15 не е нормално и трябва ти да го знаеш.Ако ти не поработиш над въпроса няма кой друг да го направи.Започни да тренираш.Но си дай два-три месеца без кръшкане.Не изпускай тренировка, не яж боклуци.Трябва сам да видиш промяната за да повярваш, че е възможна.Казвам ти го като човек, в сходно на твоето положение.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Да, много правилно Ви разбирам, но не знам просто.. Мързи ли ме, или просто нямам воля.. Искам да се променя - наистина, желая го, но е много трудно..

Супер фен Аватара на tonssy
    Мързи ли ме, или просто нямам воля..
    И двете. Ама за да се промениш трябва сам да си го наложиш, нали разбираш? Пребори се с тези твои лоши черти.

Повече от фен Аватара на whitediamond
    iFakesmile отивай да тренираш,стига мързелува на компа.
    И аз нещо много се запалих да тренирам,направо от другата седмица почвам .

Късмет в отслабването !

Мързи ли ме, или просто нямам воля.. Искам да се променя - наистина, желая го, но е много трудно..
    Просто нямам думи... постоянно казваш, че искаш да се промениш, а на всичко намираш оправдание. Щом не искаш да се променяш, остани си такъв! Всички ти казваме как може да се промениш, а ти само кусури намираш... :@

Голям фен Аватара на Ospi
    Аз все още мисля, че не само промени от към физиката му трябват, но както и да е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си