.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Unhappy Имам проблем

Миналата седмица една "приятелка" изпорти на един "приятел" в училище, че съм казвала, че той е травестит, гей и етц. Истината е, че не е вярно, но никой не ми вярва. Останаха ми само 4 приятеля и ми е трудно. Незнам какво да правя, не обичам да оставам сама (без приятели). Моля ви, дайте ми съвет!

Тая "приятелка" я зарязваш. На мен ми стигат и четири приятеля. Викаш приятеля си да си поговорите само двамата и то сериозно, убеждаваш го, че нищо не си говорила и ви пожелавам да се сдобрите!!!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    на колко години си

Цитирай Първоначално написано от Kalu Виж мнението
    Тая "приятелка" я зарязваш. На мен ми стигат и четири приятеля. Викаш приятеля си да си поговорите само двамата и то сериозно, убеждаваш го, че нищо не си говорила и ви пожелавам да се сдобрите!!!
    +1
    Освен това едно нещо е доказано до сега:истинското приятелство се гради с доверие,замисли се в такъв случай-ако поне не те изслуша и ти няма доверие на теб,но на слухове има,какъв приятел реално ти е?
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си