.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Мъдри мисли

Не съм сигурна дали е за тук тази тема, но ме интересуват някакви мъдри мисли на известни личности. Пример: Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота. на Джон Ленън.
    Благодаря!

Оскар Уайлд - "Най добрия начин да избегнем изкушението е да му се отдадем."
    Алберт Айнщайн-"Две неща нямат край-вселената и човешката глупост.За вселената обаче не съм съвсем сигурен."
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

anonymous895156
    Guest
    "Колкото повече, толкова повече" - Мечо Пух

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    " Everybody lies" ...
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Мега фен Аватара на Colouring
    „Когато човек е щастлив, той е добър, но не винаги добрите хора са щастливи!" - Оскар Уайлд
    “Thousands of candles can be lit from a single candle, and the life of the candle will not be shortened. Happiness never decreases by being shared.” - Buddah
    "Life is what happens while you are busy making other plans." - John Lennon
    "Life is a tragedy when seen in close-up, but a comedy in long-shot" - Charlie Chaplin
    "The man who does not read good books has no advantage over the man who cannot read them." -Mark Twain
    "If you can't explain it simply, you don't understand it well enough." - Albert Einstein

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си