Оо, я не се оплаквайте. :3
Аз имам 1 сигурна поправка, изпит утре, още един изпит, на който 90% е сигурно, че ще ме скъсат (10% е късмет) и писане на курсова работа, която трябва да предам до март + сблъсък с една ужасна фобия и то два пъти (тоя и другия месец)..
Не само, че ше го ям както се вика, ами и ми почва стажа, на който се води, че трябва да съм много редовна, което е ужасно.
чаО
http://www.youtube.com/watch?v=j4p1B...B_u-0uhaBQ6I75
-.-
^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да не започна аз да се оплаквам само... мрънкалници![]()
Аз пък днеска си осигурих една поправка, щото на въпрос какви са ми впечатленията...отговорих, че е супер демотивиращо, неадекватно, безинтересно, да си изясни методите на преподаване и изисквания и тогава да се опитва пак да преподава и че нямам желание да ме занимават с глупости, които не ме вълнуват.
Ако мина по това...искам рицарско звание! хахахах
И аз да се оплача - сесията ми започна на 6 януари и свърши на 8 януари
Беше доста тежко, трудно го преживях, оттогава седнах яко да уча в Строежа, Миленката, Ескобар, Мърфис и други учебни заведения. Подобрих знанията си в областта на белота, въобще доста се потрудих за образованието си.
Като цяло късам се, остават ми още 2 седмици тежко учене и после идва втория семестър малко почивка![]()
Секс в Хаити, френски кибрити
Мен ми остават още 5 изпита.
Скъсаха ме ...вокално.Та и аз имам една сигурна поправка.
ловсик , какво учиш
иначе и аз имам 5
но се освободих от 1![]()
Сега ми е времето да се оплаквам на мен, че ако вляза в медицинския няма да имам време за оплакване тогава.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\