- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Предизвикателства
Склонни ли сте да приемате предизвикателства във връзка с външния си вид ?
Имате ли нужната воля ?![]()
Аз лично от вчера си казах,че 1 месец няма да ям сладко ( обичам го страшно много )
Мисля,че темата ще помогне и на тези,които се справят по-трудно с изпъляването на някоя "задача"
Е?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Аз се чудя как да проям сладко.. мога с месеци да не се сетя... не бях яла повече от 10 дена и вчера ми донесоха една палачинка, та я хапнах... иначе нямаше да се сетя изобщо.
Ами предизвикателства ... зависи какви... примерно не бих си направила косата лилава за да видя кво ще стане или нещо от тоя род.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Склонна съм, стига да не ми се налага да си скъсявам дължината на косата. Това няма да го преживея.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Добре дошла в клуба! Аз след 3 дни правя 2 месеца без сладко. Не ям никакви сладки боклуци (а преди не минаваше и ден без шоколад или вафла). Сега ям само сушени и свежи плодове. ИЗОБЩО не ми се яде сладко. Очакванията са ми състоянието на кожата ми да се подобри. Засега има ефект, макар и малък!Пордължавай в същия дух, даже според мен 1 месец е малко. Аз мисля да го прилагам до края на дните си.
![]()
Охоо
E,не бъди толкова брутална. До края на дните ти вече става прекалено крайно.
Може и повече от месец да е,ще видим как ще се развият нещата![]()
Не харесвам забраните.
По-скоро нещо от рода на - за един-какъв-си период от време ще се храня по еди-какъв-си начин. Или тези, тези и тези дни ще правя това и това.
Но не ги считам за предизвикателства.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Щом държиш до сега, а и не ти се яде- би издържала, колкото се наложиОт личен опит го казвам. Само че не си заслужава да го правиш толкова крайно, нормално е отвреме навреме всеки да яде разни шоколадови неща
А по темата- зависи за какво става въпрос, но по принцип да- имам нужната воля за всичко. Реша ли си нещо, спазвам го.
И аз спирам сладкото.. вече 13 дена не ям ;д Преди го бях спряла за два месеца, но заради един рожден ден си провалих всичко.
А другото ми предизвикателство е БЕЗ преси за коса ( 4 месеца вече), а преди не можех без (горката ми коса,трябва й дълга почивка)
Това е май.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Първото ми предизвикателство е без преси. На 1 януари се подстригах и оттогава не съм я горила по никакъв начин.
И аз си бях поставила за цел да не ям сладко и успявах, докато мама днес не направи торта Тирамису. Много и се ядосах. Ще си хапна малко и ще продължа. А баща ми все се връща от работа с шоколади на Линдор и Милка и полудявам, но вече се стегнах, защото ще взема на напълнея. Към сладкото включвам разни солетки и чипсчета.
Бтв, сега като казах ,,напълнея,, се сетих, че като малка казваш ,, удебелея,,![]()
Моето предизвикателство е да правя упражнения всеки ден, да тичам, да се стегна.
Намаляване на сладкишите също.
^
^ Странното е, че на мен даже не ми се яде сладко. До такава степен съм си настроила психиката. А няма лошо да си хапнеш Тирамису, домашни сладкиши и аз хапвам. Стига да не включват шоколад и много консерванти.![]()
Да, но си е сладко. А при теб се е получило много добре, че вече не ти се яде. Аз имам слабост към шоколада, най-вече този на Линдор и сладолед, но съм решена вече да не са храня с боклуци. Както ти казваш, кожата ще се подобри, тялото ми, организма ми, зъбите ми, целия начин на живот. Ще спра сега, за да не стигна твърде далеч, макар че аз не ям много . Успях да овладея положението с косата ми. По едно време я изправях много, тупирах я , а тя започна да капе.... но сега всичко е наред. Само съжалявам много ,че не можах да хвана стрийте горе на краката ми навреме и не знам как ще се оправя с тях сега. А, да, и за един малък инцидент преди 3 години.
^ хмм да и при мен имаше такъв момент в които сладкото въобще не ме привличаше и не ми се ядеше,просто в един момент свикваш без него(което е много хубаво )
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Може би, защото се изчистваш от него и затова не ти се яде.
А между другото, забелязах, че до голяма степен яденето на сладко е навик, привичка, а не реална нужда. Прибирам се един ден от вън (вече бях си забранила сладкото) и гледам на масата един огромен шоколад "Милка", с няколко отчупени оставени парченца и понечих да ги взема - кълна се, не ми се ядеше сладко, но се усетих, че тръгвам да взимам парченцата! Защо?! Навик.
Toчно! Всичко е до психическа нагласа. Със ''забраната ми за сладко'' целя най-вече да си докажа някак си пред себе си,че имам нужната воля,да се откажа от нещо така съблазнително. Не го правя щото съм ''много дебела''.
free your mind
да точно !.. все едно съм задължена като има отворен шоколад да го изям,ама целия ! Или кутия бонбони ...Аз съм забелязала, че не ме кефи вкуса на сладкото толкова, колкото кефа от това да дъвча нещо хрупкаво ;д ахха дори след сладкото пия супер много вода, защото не търпя да ми е сладко в устата О.о и за какво го ям в крайна сметка и аз не знам за 1 секундно удоволствие и за да не заслабна случайно;д
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
Спирам сладкото и аз. Аз не си падам по сладките неща по принцип така че няма да ми е много трудно. Проблема е, че сигурно като отида на лекар той ще ми каже да спра и тестеното и тогава вече ще ми стане тъжно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Днес не съм близвала сладкиш, да се похваля. :3
Иии чух една много хубава реплика, определено ще си я запиша: "A moment on your lips, forever on your hips."
btw тази тема май се превърна във взаимоподкрепа на спиращите сладкото![]()
Продължавайте в същия дух![]()
за още по-голям стимул си държа в стаята една кутия Raffaello![]()
ами, ще участвам: до май (вкл.) ще съм трансформирала стила си на обличане, с което ще завърши мутацията ми от момиче в жена.:Д