Имам си приятел с които сме заедно от почти 8 месеца, до 6 месец всичко беше идеално, но тогава с него бяхме разделени за 2 седмици, но после пак се събрахме като от тогава пазиме връзката си в тайна.Проблема е че през тези 2 седмици доста момичета се интерсуваха от него и даже с едната преспа, и от както се събрахме съм забелязала че ревнувам от всяка една *и*ана дума казана за някое друго момиче и всеки път когато ми разказва как едни 2 негови приятелки от квартала му постояно му се натискат и това старшно много ме изнервя, направо полудявам. Много пъти ме пита дали ревнувам но аз се правя че не ми пука, но вътрешно аз полудявам и кипя.Искам да попитам как да спра това чувство защото няма смисъл да ревнувам защото и двамата се обичаме страшно много и знам че не би направил някоя глупост докато сме все още заедно, но все пак аз не го следя и си намам и най-малка напредстава какво прави когато не се виждаме понякой път се вкарвам в филми че ме лъже че ми изневерява а знам че само си въобразявам и че няма смисъл да ревнувам, но все пак как да спра тези мисли?