.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Hybrid View

Това, че били адаши пък с бившата му не разбирам каква връзка има.

Няма връзка всъщност. Просто ,когато се сетя ,че са адаши и ми идва в главата 'Не стига,че са били заедно толкова време,ами са и адаши.Сякаш са били един за друг смотани доводи, знам.

Принципно съм уверена в себе си. Много рядко ми се случва да се чувствам като 15 годишна. Просто в него има неща,които много ми харесват и чак се учудвам , че съм ги намерила в него. Като ме погледне и спирам да мисля, м тотално....изключвам

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Прекалено много мислиш.

Връщаш се в миналото.

Филмираш се.

Той иска да е с теб, ти искаш да си с него - какъв е проблема ?
    Не му мисли, а просто действай - ти няма как да знаеш какво ще се случи.
    Разликата също не е голяма.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LuFlee Виж мнението
    Това, че били адаши пък с бившата му не разбирам каква връзка има.

Няма връзка всъщност. Просто ,когато се сетя ,че са адаши и ми идва в главата 'Не стига,че са били заедно толкова време,ами са и адаши.Сякаш са били един за друг смотани доводи, знам.

Принципно съм уверена в себе си. Много рядко ми се случва да се чувствам като 15 годишна. Просто в него има неща,които много ми харесват и чак се учудвам , че съм ги намерила в него. Като ме погледне и спирам да мисля, м тотално....изключвам
    Аз пък мисля, че това с адашите е неприятно. Като Сашко и Сашка, примерно. Ужас.

Много са били близки, но са се разделили, нали? Имало е причина. Все още ли се виждат? Търси ли го? Занимава ли го? Ако нямат намерение да се събират пак, не виждам защо толкова се шашкаш. Това, че е имал сериозна връзка, която е приключила, не значи, че след нея мисли да остане завинаги сам, страдайки по голямата си любов. Стани ти следващата голяма любов.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си