- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Смело и безотговорно - няма да умре!![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Ми при мен горе долу така беше - опира му, почна да ме боли и след втория път опря пак и взе да ме боли и в тоя момент като ми го заби рязко, но не докрай се получи.Верно моментната болка беше...., но се получи.
Поне при мене нямаше нито болка нито кръв.Само така по зорно ми го вкара , защото явно не се бях отпуснала като чаках да ме заболи.Ама трябва и тя да не се стяга.
Не знам, кажи й да се дефлорира сама и готовоВариант Б е тя да е отгоре и да цели - когато сте сигурни вкарваш примерно 1/3 от члена, вадиш, довършва те с ръка/уста/и двете и правите секс след няколко дни за да е зарастнала. Аз лично бях на вариант А, но съм чувала, че и Б е ефективен
Успех!
No6tem dokato ostarqvam
i kato ne mi e dobre
samo taq misal me sgrqva
punko, punko nema umre!
Трябва да е максимално възбудена. Вкарай в действие и пръстите и езика си.
А ако нещата отново не се получат я заведи при Сър Стенли Ройс, той ще я оправи набързо.![]()
Humans need fantasy to be human.
И при мен първите 2 опита бяха безуспешни.. лелее, само като си спомня.... И на 3-тия път тогавашния ми приятел ме предразположи още по внимателно от предишните 2 пъти - първо започна с пръсти, целувки по врата, после слезе по-надолу... и така се стигна до съществената част.. постепенно започна малко по малко, при което все пак си ме болеше... и той направи точно така, както доста момичета тук казаха - с ряз и наведнъж. Вярно, пропищяваш от болка, но пък след това няма бавно мъчение..Така че и аз съм за този метод на действие.. Ако искаш и обясни на твоята приятелка и ако се съгласи - действайте
![]()
Съвсем възможно си е да я е натиснал на неправилното място - т.е. да не е уцелил входа на влагалището.
На мен също ми се е случвало и не е много приятно![]()
Вие сериозни ли сте бре
Рязко много ясно, вие като си махате лепенка бавно ли я махате, или рязко?!
тО бива да не целиш да не целиш ама, то тя доло да не е 200 квадрата бре, там мястото за грешка е някакви 1-2 санта, и то дори и пиян би трябвало да уцелиш, ако не става помоли я, да го хване и да го постави на входа на влагалището мМм
Давай смело с ряз, няма умрялА от дефлориране..
Ох умрях си да се смея на тЪз тема![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.