.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: Първи път

Първи път

Здравейте. С приятелката ми се пробвахме да го направим и на двамата ни е за пръв път, но беше неуспешен и ще ви помоля за малко информация как да подходя. Бяхме възбудени и реших да започна, застанахме в мисионерската и започнах да го вкарвам, но нея много я болеше и казваше, че усещала, че там не е вагината, а само натискам нещо, а аз преди да го вкарам гледам къде е и започвам, но нея много я боли и точно когато усетя, че уцелвам и започне леко да влиза, тя казва, че болката е много силна и пак спираме... Моля за мнения и без обидни коментари

Мега фен Аватара на draid
    Еми какво да направите, трябва да е възбудена много добре, пробвай първо с пръст и чак тогава преминавай към другият метод. Тя трябва да е напълно отпусната, защото сигурно когато я заболи се стяга и положението става още по-лошо. Ако трябва вземете си лубрикант.

Как така усеща че не е там ? Може ли да не знае къде и е влагалището. Айде на теб ти е простено, ама то като цяло няма къде другаде да влезе, освен някой и друг пръст по-надолу. Както казах първо с пръсти пробвай.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ох, на място влизаш ,моето момче. Освен съветите,които ти каза draid - щом я боли повече , значи си по-близо до самата ципа. Това е нещото,което "натискаш". Явява се преграда. Ще стисне зъби,ще потърпи за няколко секунди и след това-пей сърце
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Наборе, пръсти. Лубрикант. Любовна игра. Иначе изобщо няма да стане. А гаджето да потърпи малко.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Това,в което опираш е ципата й.Трябва да я напънеш малсо повечко,а тя да не се лигави толкова-не е болка за умиране.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    щом я боли повече , значи си по-близо до самата ципа. Това е нещото,което "натискаш"
    абе знаеш ли къде натиска..

Трябва да е колкото се може по-отпусната и възбудена, за да не я боли. Предразположи я, накарай я сама да го поиска.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Дай й да изпие едно-две питиета да се отпусне, щото иначе щом толкова я боли, само за болката ще си мисли и втория опит и няма да може да се отусне. Ти не пий!
    И другото ти го казаха - да е максимално възбудена, съответно овлажнена(лубрикант, ако трябва).

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Как така усеща че не е там ? Може ли да не знае къде и е влагалището. Айде на теб ти е простено, ама то като цяло няма къде другаде да влезе
    Нормално е, при мен беше по същия начин. Знаех много добре къде ми е влагалището, обаче имах чувството, че се опитва да го пъхне през стена и по-скоро ще се огъне отколкото да влезе някъде си.

Възбуждаш я, търкаш, вкарваш рязко. Ще се сърди, обаче няма да е толкова стресирана, че сте пробвали сто пъти, а не става.

Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    вкарваш рязко.
    Това и аз щях да напиша. Звучи малко... ужасно , но всъщност ще има ефект.
    Говориш й, целуваш я и без да присвива очи в очакване - вече е вътре. Сигурно доста ще я заболи, но не се умира, за няколко минутки ще отмине.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Авторе, недей с рязкото, защото понякога наистина болката е ужааааасна. Просто опитай по-настоятелно, но не изведнъж и не рязко докрай. И както ти казаха - лубрикант много.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Всеки път, когато чета девствена тема, се радвам, че не съм, и че отдавна съм забравила как е било

Иначе, първо с пръсти опипай къде какви дупки има, и после давай смело
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    Първо пробвай с пръсти.Също лубрикант.

Мега фен Аватара на draid
    Нормално е, при мен беше по същия начин. Знаех много добре къде ми е влагалището, обаче имах чувството, че се опитва да го пъхне през стена и по-скоро ще се огъне отколкото да влезе някъде си.

Възбуждаш я, търкаш, вкарваш рязко. Ще се сърди, обаче няма да е толкова стресирана, че сте пробвали сто пъти, а не става.
    Тва с рязкото ако съм жена и ми го направи някой мъж, ще има да си плюе зъбите после.... да не говорим че момента с доверието ще замине още в началото.

Мега фен Аватара на tori
    Стига де, не е чак такава болка. Иначе отговорите се изчерпаха - лубрикант, възбуждане, пръсти, може и език и така.

Град
    Bulgaria
    Тва с рязкото ако съм жена и ми го направи някой мъж, ще има да си плюе зъбите после.... да не говорим че момента с доверието ще замине още в началото.
    Всъщност не. При мен така стана. За части от секундата забравих за проблема.

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аз пък съм твърдо против рязкото, както и да натиска. С това натискане все едно трябва да пробие стена. Когато е достатъчно овлажнена и възбудена просто вкарай колкото можеш и го изкарай. Така няколко пъти, просто все едно правите секс. Така в самият ритъм ще влиза по-навътре и навътре и накрая ще е целият вътре

п.п. Последното ми изречение направо е да паднеш от стола ама се разбира смисъла поне...

Град
    Beyond reality
    Вътре,вътре,вътре! Сър Стенли Ройс!
    maDamn

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Вътре,вътре,вътре! Сър Стенли Ройс!

Ееее, не! Как можа, срам нямаш ли...

...сухо, сухо, сухо

Град
    Beyond reality
    магаре и срам
    maDamn

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

хахахаха
    така, така..

След тоя коментар взех да се съмнявам нещо за тва какво си.

Така е най-добре. Няма 30 неуспешни опита, а пък след това ше обясниш, че така е било най-добре. Тя ще се възхити от твоята опитност и вече един път ще я е боляло, а сърбежът тепърва започва. А не вярвам да има много момичета, които някой ги отваря и веднага след това сменят партньора. Тва е като лепенка. Като я махаш бавно, ти оскубва всичките косми и боли продължително, а като я махнеш бързо, има внезапна болка, но не е толкова продължителна и докато се усетиш лепенката вече я няма.

"не не няма да боли, спокойно, спокойно... РРРРРРРРрррррррррр с ташаците."
    Последно редактирано от umri : 01-21-2013 на 00:24
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Интересното е, че това, което написах, е теория на мъжо ми, която съм оплювала доста пъти. Но като седнах и помислих колко бях травмирана психически от поне петте опита за "първи път", които съм имала, далеч по-добрият вариант е пичът да стане глух за оплаквания и охкания за 1 минутка и да го вкара целия. Не говорим да го направи без да предупреди, а просто да не го вади още щом чуе "ох, ненененене".

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Смело и безотговорно - няма да умре!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Ох, на място влизаш ,моето момче. Освен съветите,които ти каза draid - щом я боли повече , значи си по-близо до самата ципа. Това е нещото,което "натискаш". Явява се преграда. Ще стисне зъби,ще потърпи за няколко секунди и след това-пей сърце
    Харесваш ми ...
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от GiveMeLove Виж мнението
    Смело и безотговорно - няма да умре!
    Момче,понякога усещаш ли се ?

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението

Ееее, не! Как можа, срам нямаш ли...

...сухо, сухо, сухо
    хахаха голям е!Спеца на девствениците

Правила за публикуване