- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първи път
Здравейте. С приятелката ми се пробвахме да го направим и на двамата ни е за пръв път, но беше неуспешен и ще ви помоля за малко информация как да подходя. Бяхме възбудени и реших да започна, застанахме в мисионерската и започнах да го вкарвам, но нея много я болеше и казваше, че усещала, че там не е вагината, а само натискам нещо, а аз преди да го вкарам гледам къде е и започвам, но нея много я боли и точно когато усетя, че уцелвам и започне леко да влиза, тя казва, че болката е много силна и пак спираме... Моля за мнения и без обидни коментари![]()
Еми какво да направите, трябва да е възбудена много добре, пробвай първо с пръст и чак тогава преминавай към другият метод. Тя трябва да е напълно отпусната, защото сигурно когато я заболи се стяга и положението става още по-лошо. Ако трябва вземете си лубрикант.
Как така усеща че не е там ? Може ли да не знае къде и е влагалището. Айде на теб ти е простено, ама то като цяло няма къде другаде да влезе, освен някой и друг пръст по-надолу. Както казах първо с пръсти пробвай.
Ох, на място влизаш ,моето момче. Освен съветите,които ти каза draid - щом я боли повече , значи си по-близо до самата ципа. Това е нещото,което "натискаш". Явява се преграда. Ще стисне зъби,ще потърпи за няколко секунди и след това-пей сърце![]()
maDamn
Наборе, пръсти. Лубрикант. Любовна игра. Иначе изобщо няма да стане. А гаджето да потърпи малко.
Това,в което опираш е ципата й.Трябва да я напънеш малсо повечко,а тя да не се лигави толкова-не е болка за умиране.
Дай й да изпие едно-две питиета да се отпусне, щото иначе щом толкова я боли, само за болката ще си мисли и втория опит и няма да може да се отусне. Ти не пий!
И другото ти го казаха - да е максимално възбудена, съответно овлажнена(лубрикант, ако трябва).
Нормално е, при мен беше по същия начин. Знаех много добре къде ми е влагалището, обаче имах чувството, че се опитва да го пъхне през стена и по-скоро ще се огъне отколкото да влезе някъде си.
Възбуждаш я, търкаш, вкарваш рязко. Ще се сърди, обаче няма да е толкова стресирана, че сте пробвали сто пъти, а не става.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Авторе, недей с рязкото, защото понякога наистина болката е ужааааасна. Просто опитай по-настоятелно, но не изведнъж и не рязко докрай. И както ти казаха - лубрикант много.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Всеки път, когато чета девствена тема, се радвам, че не съм, и че отдавна съм забравила как е било
Иначе, първо с пръсти опипай къде какви дупки има, и после давай смело![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Първо пробвай с пръсти.Също лубрикант.
Стига де, не е чак такава болка. Иначе отговорите се изчерпаха - лубрикант, възбуждане, пръсти, може и език и така.
Аз пък съм твърдо против рязкото, както и да натиска. С това натискане все едно трябва да пробие стена. Когато е достатъчно овлажнена и възбудена просто вкарай колкото можеш и го изкарай. Така няколко пъти, просто все едно правите секс. Така в самият ритъм ще влиза по-навътре и навътре и накрая ще е целият вътре
п.п. Последното ми изречение направо е да паднеш от стола ама се разбира смисъла поне...
Вътре,вътре,вътре! Сър Стенли Ройс!
maDamn
хахахаха
така, така..
След тоя коментар взех да се съмнявам нещо за тва какво си.
Така е най-добре. Няма 30 неуспешни опита, а пък след това ше обясниш, че така е било най-добре. Тя ще се възхити от твоята опитност и вече един път ще я е боляло, а сърбежът тепърва започва. А не вярвам да има много момичета, които някой ги отваря и веднага след това сменят партньора. Тва е като лепенка. Като я махаш бавно, ти оскубва всичките косми и боли продължително, а като я махнеш бързо, има внезапна болка, но не е толкова продължителна и докато се усетиш лепенката вече я няма.
"не не няма да боли, спокойно, спокойно... РРРРРРРРрррррррррр с ташаците."
Последно редактирано от umri : 01-21-2013 на 00:24
Temet Nosce
벨야카
Интересното е, че това, което написах, е теория на мъжо ми, която съм оплювала доста пъти. Но като седнах и помислих колко бях травмирана психически от поне петте опита за "първи път", които съм имала, далеч по-добрият вариант е пичът да стане глух за оплаквания и охкания за 1 минутка и да го вкара целия. Не говорим да го направи без да предупреди, а просто да не го вади още щом чуе "ох, ненененене".
Смело и безотговорно - няма да умре!![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...