- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра ли е?
Здравейте,
Имам приятел от 3 години(обаче на разстояние). Вчера се изкуших и се целувах с едно момиче. Но не се задоволихме с веднъж, днес пак го направих. Въпросът ми е дали това е изневяра? Казах на приятеля ми, а той каза, че иска да ни гледа. :Д Смисъл не звучеше особено разстроен. И все пак вие считате ли го за изневяра? Това момиче е супер готино и много я искам, а дали съм би няма да разбера, докато не преспа с нея. На 22 съм.
А ти какво мислиш,че е . Не е нужно да си бъркате по дупките , за да е изневяра.Какво ти пука ние дали го считаме. Важното е приятелят ти дали го счита за изневяра.
Няма да подемам темата за връзките от разстояние. Но не ти прави чест, дори и да е на 1000 км от теб.
maDamn
Щом той знае - не е изневяра![]()
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-20-2013 на 15:59
Ами grange, ние сме си говорили по тази тема. Той не беше сигурен как би се почувствал, но ми беше казал, ако искаш да го направиш, давай. В крайна сметка той самият е човекът, който ме навива за 3ка, така че не мисля, че много би го ''наранило'' това. Направих го, защото винаги съм искала,а той като знае къде е проблема?
Той знае, че се е случило веднъж, или че искаш да задълбочиш нещата с това момиче?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не е разстроен, защото си целувала мацка.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Майка ми ме е научила винаги да си поставям нещата така, когато срещам проблем - дали на мен самата би ми било добре, ако той го направи?
Айде задай си въпроса за обратната страна и ще си отговориш изневяра ли е или не![]()
Ако не си лесбийка,не бих го считала за изневяра,пък и си казала на гаджето си.А ти щом втори път си я целинала имаш ли някакво влечение към нея?
Бисексуална ли си? Ако си, то тогава си е изневяра.
Приятелят ти не го взима насериозно точно заради пола.
Какви са тия двойни стандарти в последните няколко мнения? Не че нещо, всеки си има право на избор. Ама ако той беше целунал момче, дали щеше да е изневяра![]()
И аз съм се целувала с момичета,докато съм била във връзка.Просто ми беше интересно,но приятелят ми не е имал против.Ако не е лесбийка какво лошо има?
За теб може и да е. Според мен щом той е наясно, значи не е.
Ако аз знам, и разреша на някого подобно поведение, то той няма как да ми изневери, а да разнообрази. Друг е въпроса, че аз не бих го направила и е само хипотетично.
Изневяра е, ако единият е предаден, в случая знае и е ОК с това, значи си е разнообразяване.(според мен)
П.П: Как може да й обеснявате, че е изневерила на някой, който не го приема като изневяра?!
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-20-2013 на 20:14
Тя му е казала след свършен факт. Той не е дал разрешението си. Останало му е или да се съгласи с новината или да я зареже. Това, че не го е взел толкова навътре вече е друго.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Този пост съм го изпуснала.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Не го вижда като изневяра,защото си целунала момиче,а щом си с него,очевидно не си лесбийка(или поне той така смята) и съответно няма как да си изпитала някакво чувство/влечение към нея,а просто сте се лигавели,и го е приел като безобидно забавление.Все едно някой да ревнува,ако някое момиче ощипе приятелката му по задника или обратното.
И както горе вече ти казаха,ако ти го виждаш като повече от въпросното невинно лигавене,значи си е чиста изневята,независимо дали на приятелят ти му е ясно това или не.
Вероятно той е взел нещата на бъзик и затова да е реагирал по този начин.
Иначе за мен това си е изневяра - все пак си с него, дали се натискаш с момче или момиче - няма значение.
Щом за човека няма проблем, не е изневяра. Изневярата е разтегливо понятие. Различна е за всеки. Според мен той се надява на тройка.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()