.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq

това ли е чувството?

значи става въпрос за едно момиче , което след като се срещнем или просто я видя някъде ии буквално всички мисли от главата ми изчезват .. виждам само нея , дори не мисля за някакъв физически контакт , мога да стоя и да я гледам с часове .. нали някой път като видиш момиче и си казваш "много е добре , к'во ли ще прави в леглото" нещо такова .. при мен го няма даже не съм си помислял за това.. таа това ли е да си влюбен?

Мега фен Аватара на xoxi
    Не.
    И спря да се върти за миг земята..

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    това е добре , дано да е нещо моментно.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Чувството да си влюбен за мен е нещо много по-различно от твоето моментно състояния.
    Да искаш да правиш всичко с този човек, да сте заедно /всякак/, да заема голяма или всичката част от мислите ти и така нататък.

Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    значи става въпрос за едно момиче , което след като се срещнем или просто я видя някъде ии буквално всички мисли от главата ми изчезват .. виждам само нея , дори не мисля за някакъв физически контакт , мога да стоя и да я гледам с часове .. нали някой път като видиш момиче и си казваш "много е добре , к'во ли ще прави в леглото" нещо такова .. при мен го няма даже не съм си помислял за това.. таа това ли е да си влюбен?
    това е обсебване или мания

Мега фен
    Tova e nachalniq stadii
    a i liubovta e vid obsebvane i ludost!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си