Цитирай Първоначално написано от Yen_is_bacK Виж мнението
Аз на времето нямах пъпки, излизали са ми но не постоянно, но имах червени петна на носа и на челото всеедно изгорено, и понеже и тогава бях запален по медицината тъсих четах и попаднах на Зинерит.
Състав
Zineryt съдържа активна съставка Erythromycin 40 mg /ml под форма на цинков комплекс.
Този комплекс е разтворен в алкохол, към който е прибавена субстанция, омекотяваща кожата.
Другите съставки са: ацетат, диизопропилсебакат и алкохол.

струва 15 кинта максимум вътре в опоковката има едно шише с течност и едно шише с цинков комплекс което бял прах слагаш течноста при праха и завинтваш марлената глава през която преминава течноста разкращаш и по 3-4 на ден мажеш като преди това си измий лицето със вода или някъв прост гел подсуши добре с чиста хавлия мажиш се и не си бараш лицето, един познат беше пъпчасал като изверг и акне и гной и черни точки ползва го 1 месец два и му светна лицето чак приятелка си намери
Zineryt съдържа антибиотик - еритромицин и цинк. Еритромицина може да подтисне растежа на бактериите, които предизвикват появата на пъпки. Цинкът засилва ефекта на еритромицина при лечението на акне.

Кога не трябва да използвате Zineryt?

Вие не трябва да използвате Zineryt, ако сте свръхчувствителни към еритромицин или други антибиотици от същата група, цинк или някоя от помощните съставки. Трябва да предупредите Вашия лекар ако сте свръхчувствителни към някоя от тези съставки.

И ВНИМАВАШ ДА НЕ СЕ НАМАЖЕШ В ОКОТО ЧЕ Е МНОГО КОФТИ !