.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от NaOH Виж мнението
    "От разстояние"? Никой не говори за разстояние тука, бейби. Отиваш си там и като обикновен гражданин си търсиш работа. Семейството е в дългосрочен план, в краткосрочен само сте двама, които живеят заедно.
    с това, още повече успех желая, освен ако не ти се работи като разнасяч на вестници или чистачка

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    Цитирай Първоначално написано от drishnyata Виж мнението
    с това, още повече успех желая, освен ако не ти се работи като разнасяч на вестници или чистачка
    Ти това ли смяташ да работиш? Пропускаш факта, че ние не сме някакви мангали без образование и опит, а реално можем да работим в нещо определено.

Banned Голям фен
    аз съм работила на 3 места това, което завърших и много други неща на други места

а образованието от бг много ще ви го приемат, много е престижно
    прости се с надеждите си и се натикай дипломата от търновския в задника, къде къде по-ценни кадри има, никой не е чувал за бг университети тип трета глуха айде моля ти се
    тая твоя реализация в скандинавието я дъвчеш от както те помня, нали беше там, защо се върна

The Ruler of Tides Мега фен Аватара на NaOH
    Град
    /dev/null
    а, не се притеснявай, и аз съм на същото мнение за образованието в бг и за вту :д
    използвам други източници за образование
    върнах се щото бях само по еразъм там за 6 месеца, бях си намерил работа за лятото с опция за постоянна, но от университета ме задължиха да се прибирам и да им връчвам документите и да се подписвам на някви лайна, иначе да бях останал там.. свидят ми се 5 бона да им връщам на университета, щото не съм си изпълнявал точките от договора

Banned Голям фен
    ех деба ко работи

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Клоня повече към българка.

Не бих имал против да имам гадже от чужбина, дори би ми било интересно и ново за мен. Само че различната култура обикновено означава коренно различно отношение и към свалянето и към самата връзка. След като съм натрупал години опит в свалянето на българки, установих че не е директно приложим върху жени от други култури и дори съм изпадал в ситуация в която не съм имал никакво, абсолютно никакво понятие какво се случва в главата й.

Другия проблем е, че в даден момент твърдо съм решен да се върна в България и най-вероятно няма да отстъпя дори и да имам дълга връзка с чужденка. Тоест ще се наложи да й поставя условието да дойде да живее в БГ. На такова нещо е ясно, че не всяка би се навила.

В края на краищата обаче, българките са си супер жени. Не бих казал че са най-красивите на света, има други нации, които могат да съперничат достойно (украинки, иранки, румънки). Ама са си красиви, в това няма спор. Като характер не са нито еманципирани и безсърдечни кучки като германките, нито пък плахи и безхарактерни, страхуващи се да не ги изнасилят, като бразилките. Повечето имат силен характер, но са отворени. Като се добави и това, че ги разбирам много по-добре и че говорим един и същ език, в дългосрочен план българка вероятно би била най-добрия избор.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от drishnyata Виж мнението
    аз съм работила на 3 места това, което завърших и много други неща на други места

а образованието от бг много ще ви го приемат, много е престижно
    прости се с надеждите си и се натикай дипломата от търновския в задника, къде къде по-ценни кадри има, никой не е чувал за бг университети тип трета глуха айде моля ти се
    тая твоя реализация в скандинавието я дъвчеш от както те помня, нали беше там, защо се върна
    В IT-сектора нещата са различни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си