.

Виж резултатите на анкетата: Къпете ли се преди/след секс?

Гласували
39. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • къпя се и преди и след

22 56,41%
  • къпя се само след секс

9 23,08%
  • къпя се преди секс само

4 10,26%
  • изобщо не се къпя, нито преди, нито след

4 10,26%
Анкета с повече от един глас.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Добре де, айде една хипотетична ситуация за всички къпещи се преди секс.
    Да речем, че сте си у вас и ... готвите. Точно вкарвате пилето във фурната, идва приятеля ви и ви награбва. Вие му казвате, чакай малко да се измия/подмия/изкъпя... или продължавате страстта и правите секс?
    Защото някак нереално ми се вижда когато и двамата сме на кеф, да му кажа чакай малко и да си взимам душ/да се мия/ да се къпем.
    Няма да споменавам хипотетичните ситуации, които даде GiveMeLove. Може някои хора да не обичат да правят секс на обществено място, а само у тях си. Ама това с изчакването си е страстоубиец от където и да го погледнеш. Все едно всеки път като иска да се целунем да ходя да си мия зъбите... и да му викам чакай малко

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Добре де, айде една хипотетична ситуация за всички къпещи се преди секс.
    Да речем, че сте си у вас и ... готвите. Точно вкарвате пилето във фурната, идва приятеля ви и ви награбва. Вие му казвате, чакай малко да се измия/подмия/изкъпя...
    или продължавате страстта и правите секс?
    Защото някак нереално ми се вижда когато и двамата сме на кеф, да му кажа чакай малко и да си взимам душ/да се мия/ да се къпем.
    Няма да споменавам хипотетичните ситуации, които даде GiveMeLove. Може някои хора да не обичат да правят секс на обществено място, а само у тях си. Ама това с изчакването си е страстоубиец от където и да го погледнеш. Все едно всеки път като иска да се целунем да ходя да си мия зъбите... и да му викам чакай малко
    Аз лично ако съм се разбрала с приятеля ми да сме у нас или у тях просто се къпя преди да дойде/да отида. То според мен, не е казано, че едва ли не ако си се къпал 2 часа преди да се видите.. вече едва ли не е ужасно и нз си кво.. са не сме толкоз педантични...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Аз лично ако съм се разбрала с приятеля ми да сме у нас или у тях просто се къпя преди да дойде/да отида.
    И аз точно това щях да напиша.
    Никой не говори за крайности като това да се почнем и да му кажа "амаааа чакай, чакай!". След секса вече, е ясно, че почти веднага влизам в банята. И това няма нищо общо с някои абсурдни твърдения тип "чувствам се мръсна след секс".
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си