- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Домашен купон.
Ставам на 15 след 1 месец. Искам да си празнувам рождения ден у дома.
Мама и тате ми дават. Те ще ми купят 3 бутилки твърдо.
Аз ще имам някъде 100 лева още за пиене, без тяхно знание.
Как да ни бъде още по хубаво?
За първа години си го правя по тоя начин.
Гаджето ми е на 18 и е бил на големи батаци, не искам у нас да се чувства глупаво.
Колко ли хора да сме?
Какво да има за ядене?
Попринцип танцува ли се на такива събирания?
От колко да започнеме?
На моите приятелки не им дават до късно, и знаете колкото по малко хора, толкова по тъпо ще е..
Какво да правя?
Много съм объркана.
Не искам да ни е тъпо :S
Как така колко хора? Покани близките си приятели,нали все пак имаш рожден ден. За ядене може да има някакви мезета,ядки ,салата.Дали се танцува или не зависи от хората,които присъстватно разбира се,че да. Започнете някъде от 8 часа,мисля че е добре.
Алкохолът смятам, че ще ви бъде достатъчен..Още повече, че сте на 15, не знам на колко твърдо ще издържите ? Както и да е.
За хората- зависи и колко ти е голям/а апартаментът/къщата, колко ще побере без да ви е прекалено тясно и задушно. Покани близките си приятели и, ако смяташ, че ще има място за още, покани и други. Може и няколко приятели на гаджето си да поканиш, за да не му е тъпо.
За ядене може да поръчаш пица или да направиш някакви малки сандвичи, купи ядки, бисквити, солети/ чипс, торта също. И за пиене освен алкохола вземи сокове, кола/ спрайт.
Да, разбира се, че се танцува. Още преди да започнеш да посрещаш хората, пусни музика. Като се посъберете повечето, ще започне да става по- забавно и на всеки ще му дойде настроението за купон.
Щом приятелките ти няма да могат да останат до късно, бих казала да започнете от 6-7.. А обмисляли ли сте варианта преспиване? Познавам момичета, които не ги пускат до късно, но ако останат да спят там, им разрешават да останат до края.
Ставам на 15 след 1 месец. Искам да си празнувам рождения ден у дома. -прибери вази, свещници, килими (за последното НЕ се ебавам)
Мама и тате ми дават. Те ще ми купят 3 бутилки твърдо. -супер, достатъчни са ти
Аз ще имам някъде 100 лева още за пиене, без тяхно знание. -купи си гримове и дънки с тия пари, не ги харчи за повече пиене
Как да ни бъде още по хубаво? -с по-малко алкохол
За първа години си го правя по тоя начин. -няма лошо
Гаджето ми е на 18 и е бил на големи батаци, не искам у нас да се чувства глупаво.-няма, спокойно, яко ще му е
Колко ли хора да сме? -най-близките ти приятелки + няколко момчета
Какво да има за ядене? -пица, хапки, ядки, сладки, торта
По принцип танцува ли се на такива събирания? -да
От колко да започнем?-8-8,30
На моите приятелки не им дават до късно, и знаете колкото по малко хора, толкова по тъпо ще е.. -ми затова ще почнете в 8 ,до 11-11.30 и готово
Какво да правя? -прави парти, прибери килимите, повтарям
Много съм объркана. -няма за какво
Не искам да ни е тъпо :S-няма
//покани си гостите поне седмица по-рано,не прекалявай с алкохола, купи и безалкохолни за тези , които няма да пият
пластмасовите чаши са готини за такъв тип парти, хем ще ти е и по-лесно с чистенето после
Аз съм 2ра смяна. да речеме от 19:30 да е.
Апартамента ми е 70 кв. Но ще е в наи- голямата стая, която е 30 кв г/д.
На какво да е тая музика? Уредбата не ми работи, нямам лаптоп.
За колко хора става дума? 10/15 малко ли са? Аз не знам дори колко хора ще искат да доидат ....
Е.. никой не може да ти каже колко човека да поканиш.Това си е твое решение ,няма ''точно определени правила'' за това.
А за музиката,можеш да помолиш някой приятел да си донесе лаптопа
Винаги съм бил на мнение, че хубав купон без качествено озвучение - е, просто не става. За моя рожден ден бях приготвил 4 колони Kenwood по 130W, усилвател и стабилен суб. Така че, уреди хубава музика, не някъв жалък лаптоп и да свири колко му е силичката, за качеството му на звука да не става и дума.
Най-добре, ако искаш да правиш купон с много хора, купи бира. С твърд алкохол или ще ти излезне много скъпо, за да е качествен, или ще купиш някви български спиртове. Плюс това си малка и не искаш още да виждаш к'во става на купон с пияни като кирка хора, ще ти остави травма за цял живот, плюс материални щети.
Ако каниш приятели на гаджето си, щом е пълнолетен, се погрижи да има наркотици, т'ва е личен съвет![]()
(18-19-годишни трудно купонясват редом с 15-годишни лапетии, така че е хубаво наистина да се погрижиш)
Тя пита дали ''се танцува на такива събирания" а ти къде я прати с тва озвучение? :Д
Колкото до наркотиците,не смятам,че са необходими!
Качествен алкохол,това е.
1) Не съм трол.
2) Е не знам за музиката, ще го мисля по натам.
3) Наркотици ли? О-хо-хо.. Спок. Намерила съм си бело и вях. Не ми се коментира, че ме е срам от мене :Д (ангел)![]()
Много е глупаво да питаш колко хора да поканиш.Приятели си покани, а не някакви, с които не си говориш даже само за да има повече хора.
![]()
Бре, че са се отракали днешните лапетии... Наркотици а-у....
Как да е... 3 бутилки твърдо + известно количество бира ще ви стигне. Явно сте решили да омажете пейзажа. Хората ти си ги подбираш, хубаво е също и въпроса с музиката да уредиш. Прибирай килимите и всичко което може да се счупи, а има стойност. Бъди готова да чистиш торта от прозорци и стени... от опит говоря. Не е зле и съседите да предупредиш, да няма разправии към 2:00 часа.
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Боже божеее, това ако не е трол какъв резил ще е. Особено с 15 годишните ти приятелки когато насвирканите (и не дай си боже надрусани) батковци ги налегнат по диваните.![]()
![]()
Здрава музика, бело и алкохол - хората сами ще си направят купона, пък ако ще и тя да не е там. Да не забравяме, че иска як купон, а не приятелска почерпка в тесен кръг, поне аз така разбирам първия пост. Като се прибавят и пълнолетните авери на пича - филмите са готови
К'во толко' мяукате за тоя dope, като не ви изнася да жулите, не коментирайте, никой не ви кара на сила, знаем, че всички сте света вода ненапита и сте ангелчетата на мама
Поредния пикльо, който си мисли, че е много важен и значим, след като употребява наркотици ... изглеждаш смешно отстрани, жалко е, че ще го осъзнаеш тогава, когато ще е късно : )
+1
Приятелките й не ги пускали до късно, ама била взела 'бело' муахахахахаха
Много въпроси който въобще нямат смисъл на 15 години си а не знаеш какво да правиш,кога да го правиш и как да го правиш.Още малко няма ли да попиташ "какво да облека на рождения си ден" ? ...
Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда
Keep Walking ... !
хахаха.
Ти да не би да си горд със себе си по тоя повод? Да те светна всички тия неща са ми се изяснили в главицата много отдавна и знам за какво става въпрос. Доста жалко за хората,които свързват ''здравия купон'' с наркотиции на макс копелеее
Пък и тя е на 15 години (МОМИЧЕ) не мислиш ли,че като изпие две чаши и удари една линия ша е вече за спешното....
E приятелките и на колко мислиш,че са?
От къв зор ще осигурява наркотици на ''батковците''? Който има зор ще се оправя.
15 годишна пикла с твърд алкохол, 'бело' и вях ПФХАХАХА.
Пожелавам ти да се освиниш и да влезеш в спешното, че да ти дойде акъла.
Еми, не знам, аз бих им осигурил, сигурно, защото съм много гостоприемен, хаха![]()