.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Голям фен Аватара на Mladenoff
    Ти сега да даваш съвет за купона ли пишеш или просто да се направиш на интересен ? 'Шото май е второто !?!

Всеки се забавлява, както си намери за добре. Нито се правя на значим, нито си мисля, че съм важен, пък и както се разбра, момичето се е погрижило за това още преди да си отворя устата.

П.П. Докато за вас е абсолютно нормално да се напият като казаци и да си вкарат по 300-400-500 мл. спирт в тялото, не сте в позиция да съдите за останалото. Не казвам, че са еднакво вредни, ама няма да е като да стоят и да оцветяват книжки нали ?
    Последно редактирано от Mladenoff : 01-21-2013 на 22:54

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Тва определено не включва употребата на наркотици. Кой е казал,че тряаа се напие като казак,за да и е яко?
    Бас държа,че на първите 100 мл "всичко свършва''

Еми, не знам..на всички купони, на които съм бил и за които съм слушал...просто винаги има една група от хора, които пият като за последно...и е грозна работа.

Сега си прочетох първия пост и ми стана чак смешно. Не ме разбирайте погрешно, т.нар. наркотици ги предложих за "по-възрастната" част от компанията...малките да си карат на алкохол, то е ясно. Ще вземат да преджасат с някво Пико с аспирин, дето са им го пробутали за Ани и после гледай цирк..

П.П. Днеска сме няколко приятели на кафе и станах свидетел на очуденото изражение на едно момиче от компанията, когато разбра, че друго момиче, също от компанията, е била "само на 2 водки" цял купон (през уикенда най-вероятно). Аз не шега я питах дали за нея е нормално да не е на 2 водки, ми на 2 шишета водка и тя с едно възмутено възклицание ми отговори "Ми, дааа" ... За к'во си говорим.
    Последно редактирано от Mladenoff : 01-21-2013 на 23:18

Супер фен Аватара на shmatarok
    Омг. Потресаваща история и няма да коментирам особено, само ще кажа, че ако бях на мястото на родителите ти, щях да ви направя една-две проверки по време на мега-гига-супер-якото ви деградирало парти.
    И голяма гордост с тея наркотици, просто нямам думи!
    А авторке, такива като теб направо са ми жалки, аверките ти не ги пускат, тя "бело" взела, ама ти що не вземеш се подсигуриш и с екстазита и амфети, поне да има за всекиго по нещо?
    Баси поколението.

Град
    Manhattan *
    Еми изразявай се по-ясно в такъв случай
    Мисля и че при по-големите алкохолът ще свърши работа.
    Не е необходимо да се правиш на магаре,само за да се покажеш ,че можеш пред другите.

Та "белото", според теб, к'во е ? Да не си мислиш, че говори за кока ? Пхаха, точно амфет си е, тука е България душко, никой няма пари за кока.

България е на челно място по разпространението на амфетамини и метаамфетамини. И познай - надали сме в тая класация заради 15-годишните. Точно обратното! 20+ се друсат като ненормални

Град
    Manhattan *
    Знам,аз.
    Всеки сам решава за себе си. Аз лично предпочитам алкохола

Супер фен Аватара на tonssy
    Само се чудя дали авторката всъщност е взела "бело" или е решила и тя да се прави на яка по форумите.

Голям фен Аватара на EternalDream
    И... и.... това е за 15ти рожден ден? Купон - добре, ама другото малко така прекалено...

Голям фен Аватара на PurpleSand
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    е тука ми се уби желанието да ти помогна... мойто момиче купон не знаеш как да си направиш,наркотици купуваш - айде без такива бози
    мъхъм..

пс: Даже ми изглежда супер странно родителите да купят 3 бутилки твърдо ... смятай.
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Дано това за "белото" да е шега...
    Ако искаш да си изкарате приятно, покани най-близките си приятели, вземи това, което обикновено хапвате и пиете, пуснете си любимата музика и си лафете. Не е нужно да правите нещо специално, недей да имаш големи очаквания, за да не останеш разочарована после. Ако ви се танцува - танцувайте. Три бутилки твърд алкохол за 14-15 годишни, които дори не ги пускат до късно навън, т.е. смятай колко държат на алкохол, са предостатъчно. А това, че приятелят ти е на 18... да не е хванал бога за шлифера?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    А аз като се сетя, че моят 15 рожден ден го празнувах с боулинг и пицария..

Мега фен Аватара на tori
    Или си мега големия трол, или си много изпаднала. Алкохол в ОГРОМНИ количества не е нужен, за да му е весело на някого, да не говорим за наркотици. Тези шишета от вашите са напълно достатъчни, за който пуши - 2 кутии цигари и малко ядки, безалкохолни, сандвичи/пица и това е. Преди 3 години едно момиче на половин шише водка си нацепи веждата и развали целия купон, пък домакинята рева като за световно. Оттогава съм се зарекла да пия само толкова алкохол, колкото мога да понеса и да не стана за смях. Пробвай и ти. Ще помниш какво е станало през нощта, няма дрехите ти да са оповръщани, няма да се намериш в някой изтрезвител на сутринта и такива работи. Колкото по-бързо си намериш границата на носенето и се научиш да не я прекрачваш, толкова по-добре. Ако си трол, вземи се самозастреляй.

Много въпроси който въобще нямат смисъл на 15 години си а не знаеш какво да правиш,кога да го правиш и как да го правиш.Още малко няма ли да попиташ "какво да облека на рождения си ден" ? ...
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    вие пък как се вързахте
    като си по-малък имаш навика да фантазираш
    на 15 не съм палила цигара даже, още повече да съм си мислела за трева и магистрали
    и още повече, тя не различава бушмилс от джони, надали знае едното и другото какво са, приятелките й ги пускат до 10 , защото толкова им е вечерния час, а вие й повярвахте ,че е ''осигурила'' шмъркотици и пр.

порасналата авторка

Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен Аватара на Djeei Loo
    Абе момиче, ти добре ли си? На 15 и с "бело" се подсигурила.. И както някой по-нагоре каза - родителите ти как са ти осигурили 3 бутилки твърдо?Ти в кой свят живееш изобщо?Но както и да е.Отговарям ти на въпроса-моето мнение - махай ги тея наркотици, пийте си алкохола (в умерено количество естествено, не се натрясквайте като свине после нищо да не помните) яжте си ядките и пиците слушайте си музиката танцувайте си и си изкарайте добре.Не мисля, че е нужно след това да не запомниш нищо от купона само защото си искала да се правиш на интересна и да се събудиш мъртво пияна.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си