.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Не мога да си намеря приятелка

Здравейте , дайте някакъв съвет да си намеря приятелка. Ползвам ФБ и се запознах с много момичета, но това не ми е достатъчно .. Имам нужда от момиче до себе си ;(

Мега фен Аватара на babity
    И аз така. Не мога и не мога да си намеря приятелка. Жените са толкова... жени. Не са готини, ми но ляйк ит! Мъжете по - ги бива, пробвай с тях.

Излез от фейсбук и започни да завързваш контакти на живо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София
    Абе като се затворите в тоя фейсбоок или тоя скайп няма излизане , епа излез на вънка ... наговори си с някоя мацка кафе... не само да седиш пред тоя компютър с някви надежди че ще си хванеш виртуална любов.
    ESL !!!

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от abvd Виж мнението
    Абе като се затворите в тоя фейсбоок или тоя скайп няма излизане , епа излез на вънка ... наговори си с някоя мацка кафе... не само да седиш пред тоя компютър с някви надежди че ще си хванеш виртуална любов.
    Това!
    И като тръгнете да ги пускате тея теми, от нас какво се очаква да направим - да ти дадем някое гадже ли? Излез и си го потърси сам!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Излизай повече ... в реалния свят!

Тей кат цъкаш по цял ден HNS няма как да си намериш приятелка

Супер фен Аватара на D*Rose
    Мда, ако пускаш обяви по inferno и dust2 няма как да стане. (#drago_saffrona)

Виж сега, може да я поканиш да излезете и по фейс, не губиш нищо, но като цяло опитай се да излизаш повече.

Покани някое момиче да излезете.

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Знаеш ли колко самотни момичета има?Просто си твърде срамежлив и се отказваш лесно.Щом такъв shit face като мене си има хубава приятелка it can be done.Само малко по-уверено .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си