Ами просто не бъди толкова доверчива.Аз например имам приятели,но никога не съм им споделял неща които не искам много хора да научават.Научи се да си пазиш своите тайни първо,а след това тези на другите.А до намирането на искрен и добър прияте... това си е чист късмет.Аз например за пред другите имам много приятели,но всъщност мога да нарека приятел само 2 човека.А и защо си мислиш,че всички момчета общуват само с "леки" момичета?Може би просто не си им дала възможност да те харесат като човек?И на мен са ми са се подигравали много като бях малък,но някак си го преодолях и сега ми е много по-лесно да общувам с другите.На практика аз с никого не се карам,освен с баща ми,което мисля,че е нормално.Зависи от твоя характер.Ако си като мен например(аз съм изключително търпелив човек и много тръдно може някой да ме засегне така,че да му се разсърдя или обидя,огаждам когато мога стига е в границите на нормалното и когато започна да споря с някой и виждам,че нищо няма да излезе от този спор просто отстъвам) много лесно ще напериш приятели,но повярвай ми,не е лесно