.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    При един бивш и по-точно този, с когото имах най-сериозната си връзка съм се връщала, но си беше грешка и го знаех, още преди да го направя. Ясно ми беше, че всичко ще приключи по същия начин и т.н., просто бях решила, че искам да си дадем шанс и не ми пукаше.
    Иначе си поддържаме добри отношения с повечето ми бивши. С въпросния също, просто не е човека, когото искам за връзка, иначе за общи разговори няма проблем.
    Въпреки всички драми в края(няколкото края всъщност), няма смисъл от лоши чувства. Все пак от неуспешните опити за връзка можеш да си вземеш поука и все пак да са ти полезни, а не "губене на време с неправилния", както много хора твърдят.

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere
    Мислех , че повече хора са се връщали .. и щях да попитам дали са имали в периода на разделянията секс взаимоотношения, защото си е малко трудно за някои да намерят половинка или поне секс с разбран човек ,а не някой глупак/чка . И какво мислите за тези връзки ? То даже не е и връзка, а задоволяване на нужди, но докога?
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fama Виж мнението
    Мислех , че повече хора са се връщали .. и щях да попитам дали са имали в периода на разделянията секс взаимоотношения, защото си е малко трудно за някои да намерят половинка или поне секс с разбран човек ,а не някой глупак/чка . И какво мислите за тези връзки ? То даже не е и връзка, а задоволяване на нужди, но докога?
    О, не, не, не. worst idea ever. Може би не най-лошата, но е на едно стъпало с това да изневериш на приятеля си с двама мъже... едновременно.
    Малко си падам емоционална мазохистка на моменти, но това не бих си го причинила.

Град
    somewhere
    Забелязала съм , че има момичета, зарязвани от приятелите си , скоро потърсени от тях заради тези нужди и момичето вече превърнало се в Дъ Бич , прави го , прави го , и накрая уж , за да му върне го оставя и му казва ''до тук бяхме'' ,
    ''беше ми приятно'' бла бла и до там . Все едно, че тя го е използвала ... Е това , вече ми е малко странно да го разбера, наистина .
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не знам дали се брои за връщане. По-скоро са били сериозни скандали, след които съм се чудела дали ще можем да продължим. Иначе след истинското приключване на връзката с мъжа, с когото бях 2 години, се видяхме още няколко пъти уж за секс (моя идея), но нищо не беше както трябва. С него обаче след това останахме адски близки, до ден днешен. Един от малкото хора е, на които знам, че безрезервно мога да разчитам, както и той на мен.

О, не, не, това е абсурд. Смяната на интимен партньор ми е адски трудна, то и за това се е случвало само веднъж за вече бая години, хаха. Но реша ли да легна с друг, значи няма никакъв шанс да се колебая за стара връзка или каквото и да било.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен
    А ти това ли искаш?

Град
    somewhere
    Нееее... говоря по принцип, защото има момичета които искат това , за да си докажат по някакъвв начин.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    А вие какво мислите , връщали ли сте се обратно при половинката си с надежди , а да се е оказвало същото накрая ? Как успяхте да сложите края и да се почувствате горди от това да свалите този товар ?

връщам се всеки ден и продължава да е същото ,вече повече от 3 месеца (т.к. в началото беше цветя и рози)
    не мога да сложа края или по-скоро не искам
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на minchorna
    Само при една бивша..и беше грешка..нещо счупено никога не може да бъде поправено нацяло и никога няма да е същото

Мега фен Аватара на draid
    Мне, вече не гледам назад в никакъв случай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си