.
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Threaded View

Повече от фен Аватара на fama
    Град
    somewhere

Колко пъти сте се връшали обратно с големи очаквания ?

Това е въпросът . Много от моите приятелки както и аз с моя беден опит който имам (връзка година и половина ) сме се връщали обратно във въпросната връзка с големи надежди и очаквания. Мине се , не мине седмица- две и всичко по старому . И пак раздели , и пак събиранки . За моя радост или съжаление все още не съм сигурна , аз направих стъпката напред и вече сме разделени от повече от 3 месеца. В началото както се подразбира , рев, самосъжаления , обвиняванки и прочие. Но с времето както и с различни фактори , човек уж разбира , че може и да спечели от една такава раздяла. Да, чувствата не изчезват ей така, спомените остават, но някой път в съзнанието ми изникват и лошите моменти и се радвам , че съм направила този избор. Мислех си, че няма да мога да живея без въпросния човек , но жива и здрава съм , значи не съм зависила толкова много , колкото съм си мислела. Тръпката вече се притъпи , болката също. Сега на преден път съм изкарала моето щастие , а не това да се съобразявам с някого и да завися от него . Първата истинска любов , може би , това само времето ще покаже, но се радвам че я имаше тази връзка, научих много неща , спечелих и загубих много , но главно научих , че нищо не е вечно , никой на никой не принадлежи и нещата не винаги са такива каквито изглеждат . Сега , се опитвам да се дистанцирам максимално от това момче, но той прави опити да се сближим и не знам как да ги приемам . Не мога да го отрежа , защото ще изглежда гадно , но все пак ако трябва да продължим както той казва, според мен е редно , контактите да не са чести . Не искам тези прекрасни години да ги прекарам в сърцераздирателни раздели , тъжни състояния и болка . Не мисля, че ще се върна отново при този човек , след като виждам , че щом съм издържала 3 месеца без да го виждам , значи мога още много по три .

А вие какво мислите , връщали ли сте се обратно при половинката си с надежди , а да се е оказвало същото накрая ? Как успяхте да сложите края и да се почувствате горди от това да свалите този товар ?

Извинявам се за грешката в заглавието сега я забелязах .
    Последно редактирано от fama : 01-21-2013 на 11:50
    Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си