.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Question Разликата във характерите

Ако момичето е срамежливо или по-затворено от момчето което е така да се нарече от типа лоши момчета или обратното момчето срамежливо и затворено а момичето тип лошо момиче има ли шанс за успешна и хармонична връзка според вас ,случвало ли ви се на вас?

Banned Мега фен
    винаги има... това какъв изглежда човек не означава че е такъв и с половинката си.. ще ти дам пример с мен - аз съм много срамежлив човек,но много хора (приятели/гадже) са се опитвали да се доближат до мене и след като това стане почвам много да говоря - ама спирка нямам... и мн хора оценяват това и никога не съм омръзвала на някои ... характерите никога не може да са идеални,но с времето си се напасват.. естествено тука компромисите ще са малко повече,но след време просто характера ще е такъв и няма да има нужда от компромиси.. 2ма човека, ако искат да са заедно, ако ще курвата на града и загубеняка на държавата да са, пак биха могли да са заедно...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Хората са казали - противоположностите се привличат, но все пак не е гарант за нищо. Все пак понятията,които си дала са много обширни.Всеки си има човек , с когото се допълва и го намира рано или късно.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Важно е да имат и доста сходства.

Защо не?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Има, защо да няма?

Ще се допълват взаимно, докато свикнат с навиците/мненията и така нататък на другия, и всичко ще е 6.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Има, защо да няма?

Ще се допълват взаимно, докато свикнат с навиците/мненията и така нататък на другия, и всичко ще е 6.

Голям фен Аватара на besso
    лошо момче + свито момиче = Мъжа ще си прави квот иска, жената ще седи вкъщи да гледа децата
    добро момче + лошо момиче = Кратка връзка, защото жените не са свикнали да бъдат мъжа във връзката.

То е ясно, че има и вариации, ама аз това предвиждам..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от besso Виж мнението
    лошо момче + свито момиче = Мъжа ще си прави квот иска, жената ще седи вкъщи да гледа децата
    добро момче + лошо момиче = Кратка връзка, защото жените не са свикнали да бъдат мъжа във връзката.

То е ясно, че има и вариации, ама аз това предвиждам..
    Доста мога да поспоря тук, особено за втория случай.
    Някои жени си търсят мъже, които да водят за носа. И го правят умело и с години.

Голям фен Аватара на PurpleSand
    трудно се постига разбирателство в тези ситуации ... възможно е,но рядко според мен.
    Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
    В кого да се вричам и приятел да наричам.

Гледай филма "A walk to remember" и ще разбереш дали е възможно !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си