- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Редно ли е да се чувствам засегната?
А що не си хвана такси ?
Нищо странно не виждам аз в раздразнението му - супер отдавна сте заедно и недомислянето от твоя страна води до раздразнение от негова.
Ако сме заедно от половин година сигурно ще се накефя като ми се обадиш след 3 часа сън, 'щото ще сме заедно.
След 3 години обаче май ще предпочета да ме оставиш да се наспя и да си хванеш такси.
Защото, когато ти пука за някого искаш да се грижиш за него. И, когато си обвързан насериозно, искаш да можеш да разчиташ на него.
Има си причина да сме нежния пол. Еманципацията не заличава всичко женско. Имаме нужда от тези елементарни жестове, за да се чувстваме обичани и не само.
Струва ми се странно да знаеш, че приятелката ти я боли, има нужда от болница и да продължиш да си спиш. Това е непукизъм над нормалното ниво.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сигурно си права. Няма ме в тази част.
Все пак ми се струва егоистично да очакваш някой да е готов непременно да се жертва за да ти угоди. Аз бих си повикал такси.
Ситуацията не изисква да се жертваш. Ако едно ставане в 10 и 30 за теб е жертва, хич не облазявам приятелката ти. Въпроса не е до таксито. Нали се сещаш, че щом се е обадила, е имала нужда не само от превоз. Проблема е в крака й и вероятно тя не си държи патерици/бастун в къщи. Окей, той е бил в просъница, на никого не му се става от леглото ама след като се прибере може да си доспи, така че въпроса е принципен. Нали знаеш - хората казват "малко може да е ама да е навреме".