.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен
    А що не си хвана такси ?
    Нищо странно не виждам аз в раздразнението му - супер отдавна сте заедно и недомислянето от твоя страна води до раздразнение от негова.
    Ако сме заедно от половин година сигурно ще се накефя като ми се обадиш след 3 часа сън, 'щото ще сме заедно.
    След 3 години обаче май ще предпочета да ме оставиш да се наспя и да си хванеш такси.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    А що не си хвана такси ?
    Нищо странно не виждам аз в раздразнението му - супер отдавна сте заедно и недомислянето от твоя страна води до раздразнение от негова.
    Ако сме заедно от половин година сигурно ще се накефя като ми се обадиш след 3 часа сън, 'щото ще сме заедно.
    След 3 години обаче май ще предпочета да ме оставиш да се наспя и да си хванеш такси.
    Защото, когато ти пука за някого искаш да се грижиш за него. И, когато си обвързан насериозно, искаш да можеш да разчиташ на него.

Има си причина да сме нежния пол. Еманципацията не заличава всичко женско. Имаме нужда от тези елементарни жестове, за да се чувстваме обичани и не само.

Струва ми се странно да знаеш, че приятелката ти я боли, има нужда от болница и да продължиш да си спиш. Това е непукизъм над нормалното ниво.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Сигурно си права. Няма ме в тази част.
    Все пак ми се струва егоистично да очакваш някой да е готов непременно да се жертва за да ти угоди. Аз бих си повикал такси.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Все пак ми се струва егоистично да очакваш някой да е готов непременно да се жертва за да ти угоди. Аз бих си повикал такси.
    "Да се жертва" Щото е голямо геройство да станеш и да помогнеш на контузената си приятелка?Щом са двойка би следвало да си помагат.
    Правила съм го за приятелка,недай Боже ще го направя и за приятеля ми!
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Очакванията са кофти нещо, когато не се изпълняват.
    Аз бих станала от леглото и моменталически бих отишла до тях, а дори нямам кола. А той да има и да не дойде... суперразочарована ще съм.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    ...като ми се обадиш след 3 часа сън, 'щото ще сме заедно.
    Само аз ли мисля, че не са 3 часа сън, а пича си е легнал в 3 и тя го е събудила към 10:30, което са 7 часа и половина, айде грубо 7.
    Разбирам да се ядоса, ако иска да я закара до мола, ама все пак..!

Мега фен Аватара на tori
    Ситуацията не изисква да се жертваш. Ако едно ставане в 10 и 30 за теб е жертва, хич не облазявам приятелката ти. Въпроса не е до таксито. Нали се сещаш, че щом се е обадила, е имала нужда не само от превоз. Проблема е в крака й и вероятно тя не си държи патерици/бастун в къщи. Окей, той е бил в просъница, на никого не му се става от леглото ама след като се прибере може да си доспи, така че въпроса е принципен. Нали знаеш - хората казват "малко може да е ама да е навреме".

Трябвало е да си хванеш такси ...но и той е кретен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си