- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ФОТОГРАФИЯ
Значи аз уча в училище за туризъм където има всякакви паралелки по принцип съм избрал готвач,барман и сервитьор не броя последното защото не е по това в което съм добър , така де имам много отличия по готварство имам много добри оценки , и съм главен готвач в паралелката , ако има нещо всеки пита мен а и госпожата постоянно ми повтаря ти ако станеш готвач по курортите или някъде другаде ще те харесат много и все такива неща които ме хвалят . Така де проблема ми е че от тези дни насам много ме заинтригува фотографията не знам защо просто ми харесва имам професионална камера която много рядко ползвам, така де въпроса ми е коя професия е по високо платена , макар че готварството си го имам в кръвта а и в семейството ми повечето са готвачи и така . Благодаря предварително .
Занимавай се с това, което ти харесва, и с това, в което си добър. Парите сами ще дойдат.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Това, че ти харесва фотографията, не значи да зарежеш готварството. Понякога бъркате хобито и работата, макар че може да са свързани. Остави си фотографията за хоби като ти харесва, пък ако потръгнат нещата може и там да ги развиеш нещата професионално.