- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятел..
Не го прави.От личен опит го казвам незнам до колко сте близки с това момиче,но е много гадно човек на който имаш доверие да ти направи един вид мръсно с човека който обичаш/харесваш.На мен са ми го правили знам какво е чувството.Най-добрата ми приятелка да тръгне с гаджето ми.Ако искаш после да се мразите и да не се поглеждате го прави,но единственото нещо,което ще спечелиш е времено гадже-пък и това не се знае... а с това момиче мое да имате добро и дълготрайно приятелство!!!
не се хабете, сигурно авторката вече е при въпросния младеж на кревата му![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Въпросът не е как ще ги гледаш в очите ... ако съвестта не ти е попречила да спиш с него, едва ли ще се обади и след това.
Това е просто секс, както ти каза, помисли си добре дали си заслужава, евентуално да си прецакаш приятелството и с двамата, само за единия му кеф ...
Абе я помислете ква тръпка ще е за тях двамата да се чукат скришом от приятелката му и като са заедно да си хвърлят закачливи погледи и краченца под масата, гарантирам оргазъм всеки път за пафката, даже оня да не го бива в леглото, прото усещането и адреналина ще е съвсем друг от "просто секс" както се опивате да го изкарате
Законът е закон,
но той врата в полето е
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много подло е наистина, аз на мой приятел никога не бих врътнал такава кушия, дори да му е бивша приятелка.
Само не го изкарвайте като " просто секс"
Законът е закон,
но той врата в полето е
Законът е закон,
но той врата в полето е
-приятелката ти е истинска приятелка, държиш на нея-режеш го, казваш й за нейно добро, тя къса , плачете заедно, но после сте щастливи, че тя не е останала със смотаняк като него
-не ти пука за нея, чукаш се с него, правиш се че не е станало, поне си задоволена
трета опция няма.
но той ,че е задник-задник е, спор няма, така че ако бях на твое място бих й казала веднага.
Ако чак толкова много ти се прави секс - намери си някой друг, с който след това няма да имате нищо общо, че да се притеснявате да се гледате в очите.
Тва имам чувството, че само аз разбирам авторката и че само аз се сещам какви работи и шепне онова дяволче, за което говори..
Влезте малко в положение бе, вие нямаше ли да се подморяте ако някое гадже на ваша приятелка ви пише мръсотийки в скайпа и отчаяно иска да ви изчука , използвайте си малко фантазийката
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 01-21-2013 на 18:35
Законът е закон,
но той врата в полето е
Въпроса не е до това дали ми се прави или не, а до това че всичко ми дойде като гръм от ясно небе.. Въпростът е в това, че никога не съм го очаквала от него, никога не съм си мислила, че би погледнал друга, още повече мен.. В това е въпросът.
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Ми прави си изводите.
Не те съдя,прави каквото искаш. Нормално е да му се е*е, а не смятам ,че щом момичето е в сериозна връзка трябва да го държи толкова на сухо. Смисъл тва си е моя философия. Щом си във сериозна връзка,значи трябва да си готов за секс,иначе няма смисъл да се мъчите.
Успех.
maDamn
Не знам за нея колко е сериозна, дай-най дългата й досега връзка е, но ако не броим междучасията, те се виждат 1 път в седмицата..
смисъл, това са си техни неща де..
WindScar <3333
абе какво се обясняваш ? казващ едно,като половината те изкарат... почваш ''въпроса не е в това'' ми ок тогава.. що ни искаш мнението.. ходите се наебете и да ти олекне... не си криви душата - на никой от тука не му пука за приятелството ти с даденото момиче и момче... искаш съвет - не го приемаш и се чудиш как да ни накараш да ти кажем да отидеш и да ти го мушне.. ми ето казвам ти го - ходите се сексайте и да ви е мирна душицата.. не се криви - иска ти се и изобщо не мислиш за приятелката си... той да я къса и си стойте в кревата колкото искате
да съм намеквала,че искам да ходя да ми го мушва, сто пъти казах, че няма да стане, oh gee.
WindScar <3333
а като няма да стане смисъла от темата ? смисъла да се опиташ да ни убедиш,че не е кой знае колко лошо с надеждата да те подкрепим да ходиш при него ? смисъла че уж ти пука за приятелката ти ама все пак се замисляш за варианта да и спиш с гаджето... не си намеквала/казвала щото сама си кривиш душичката от което няма смисъл... в тоя форум никой не ти е приятел (поне така мисля)а тия дето са ти биха могли да те разберат.. в случая ти казваме нашето мнение.. а ти хем си мислиш едно на ум,хем се опитваш да се изкараш светица - ми не става ... истината - не ти пука кой знае колко за чувствата на момичето,на нея не и пука дали ще си задържи гаджето или не,ония го сърби долната глава и си търси момиче за една вечер,ти си почти навита.. ето ти ситуацията .. няма значение,че си почти навита заради дяволчета или каквото и да е.. важното е,че успяваш да намериш причина ЗА и че я търсиш тая причина,което показва че ти се иска.. не те съдя - каквото искаш прави,както казах никой от вас 3мата не познавам така че ми е се тая кой с кого ще спи и кой ще си стиска краката
а като няма да стане смисъла от темата ? смисъла да се опиташ да ни убедиш,че не е кой знае колко лошо с надеждата да те подкрепим да ходиш при него ? смисъла че уж ти пука за приятелката ти ама все пак се замисляш за варианта да и спиш с гаджето... не си намеквала/казвала щото сама си кривиш душичката от което няма смисъл... в тоя форум никой не ти е приятел (поне така мисля)а тия дето са ти биха могли да те разберат.. в случая ти казваме нашето мнение.. а ти хем си мислиш едно на ум,хем се опитваш да се изкараш светица - ми не става ... истината - не ти пука кой знае колко за чувствата на момичето,на нея не и пука дали ще си задържи гаджето или не,ония го сърби долната глава и си търси момиче за една вечер,ти си почти навита.. ето ти ситуацията .. няма значение,че си почти навита заради дяволчета или каквото и да е.. важното е,че успяваш да намериш причина ЗА и че я търсиш тая причина,което показва че ти се иска.. не те съдя - каквото искаш прави,както казах никой от вас 3мата не познавам така че ми е се тая кой с кого ще спи и кой ще си стиска краката
Марти, мислиш, че като го постна 2 пъти ще си по-убедителна или ?![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Ха ! Велико , като чета коментарите се хващам за главата от такива грозни лицемери \ лицемерки ( госпожица Granger и 1 , 2 други да ме извинят ) . Eй дечица смешнички, я си го заврете отзад , на ангелчета ли се правите а ? Ще ми кажете че , никога във вас похотта не е взимала връх , дори не сте си и помисляли за подобно нещо , така ли ? На безгрешни ли се правиме ? Най-лесно е да кажеш : "курва ти не струваш като човек , ако бях приятелката ти щях да съжалявам че те познавам . " . Мамини сладки като сте безгрешни продължавайте да хвърляте камъни ... Нещата стават още по-смешни защото говориме за действие , което още не е извършено даже , мААА даааа НИЕ СМЕ ПРАВЕДНИ кааакккк ТАкоова нещоо не бихме си и помислили да НаааправимеЕ .. Сладури.
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Слушай сега една мъжка и реалистична приказки...
ПОПРИНЦИП, НЕ Е РЕДНО ДА ГО ПРАВИШ .. СЪЩО ТАКА И НЕ ТРЯБВА..
НО ТЪЙ КАТО СВЕТА И ХОРАТА СА АДСКИТЕ ЛИЦЕМЕРИ, А СЛЕД КАТО ИМАШ ПРЕДЛОЖЕНИЕ, КОЕТО ТРЯБВА ДА ТЕ НАВЕДЕ НА МИСЪЛТА, ЧЕ НИТО ПИЧА МОЖЕ ДА Е ТВОЙ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ, НИТО, ЧЕ СЕ ОБИЧАТ... ТАКА ЧЕ - Давай, да го еба!
Майната им на всички! Докога ще се съобразяваме с хората? Направи го!![]()
Няма да съжаляваш!
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...