.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 88

Тема: Приятел..

Не го прави.От личен опит го казвам незнам до колко сте близки с това момиче,но е много гадно човек на който имаш доверие да ти направи един вид мръсно с човека който обичаш/харесваш.На мен са ми го правили знам какво е чувството.Най-добрата ми приятелка да тръгне с гаджето ми.Ако искаш после да се мразите и да не се поглеждате го прави,но единственото нещо,което ще спечелиш е времено гадже-пък и това не се знае... а с това момиче мое да имате добро и дълготрайно приятелство!!!

Мега фен
    не се хабете, сигурно авторката вече е при въпросния младеж на кревата му
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Въпросът не е как ще ги гледаш в очите ... ако съвестта не ти е попречила да спиш с него, едва ли ще се обади и след това.
    Това е просто секс, както ти каза, помисли си добре дали си заслужава, евентуално да си прецакаш приятелството и с двамата, само за единия му кеф ...

Мега фен
    Абе я помислете ква тръпка ще е за тях двамата да се чукат скришом от приятелката му и като са заедно да си хвърлят закачливи погледи и краченца под масата, гарантирам оргазъм всеки път за пафката, даже оня да не го бива в леглото, прото усещането и адреналина ще е съвсем друг от "просто секс" както се опивате да го изкарате
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Абе я помислете ква тръпка ще е за тях двамата да се чукат скришом от приятелката му и като са заедно да си хвърлят закачливи погледи и краченца под масата, гарантирам оргазъм всеки път за пафката, даже оня да не го бива в леглото, прото усещането и адреналина ще е съвсем друг от "просто секс" както се опивате да го изкарате
    Сигурно си прав, но е мега долно.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Много подло е наистина, аз на мой приятел никога не бих врътнал такава кушия, дори да му е бивша приятелка.
    Само не го изкарвайте като " просто секс"
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Много подло е наистина, аз на мой приятел никога не бих врътнал такава кушия, дори да му е бивша приятелка.
    Само не го изкарвайте като " просто секс"
    a ако твоя приятел е преспал с целия град.... ти кво правиш като всичките са му Бивши ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
    a ако твоя приятел е преспал с целия град.... ти кво правиш като всичките са му Бивши ?
    Ся глупави въпроси
    Чисто и просто аз по гаджета на мои приятели не се заглеждам, все едно има нещо в мозъка ми , което изключва и изобщо, ама наистина изобщо не възприемам дадения човек като сексуален обект, това е истината
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Цитирай Първоначално написано от gimmesomemo Виж мнението
    А ти пита ли нея дали "тя му е позволила да прави секс с която си поиска" или той ти го каза?
    Страшна драма..
    Всъщност тя ми каза.
    И както казах сто пъти, тове че имам дяволчета в главата, не означава че ще го направя.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Искаш да се изчукаш с твоя приятел, който е гадже на твоята "най-добра приятелка"?!
    Добре, че нямам приятелки като теб и гадже като него.
    NO COMMENT ...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    -приятелката ти е истинска приятелка, държиш на нея-режеш го, казваш й за нейно добро, тя къса , плачете заедно, но после сте щастливи, че тя не е останала със смотаняк като него
    -не ти пука за нея, чукаш се с него, правиш се че не е станало, поне си задоволена

трета опция няма.
    но той ,че е задник-задник е, спор няма, така че ако бях на твое място бих й казала веднага.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ако чак толкова много ти се прави секс - намери си някой друг, с който след това няма да имате нищо общо, че да се притеснявате да се гледате в очите.

Мега фен
    Тва имам чувството, че само аз разбирам авторката и че само аз се сещам какви работи и шепне онова дяволче, за което говори..
    Влезте малко в положение бе, вие нямаше ли да се подморяте ако някое гадже на ваша приятелка ви пише мръсотийки в скайпа и отчаяно иска да ви изчука , използвайте си малко фантазийката
    Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 01-21-2013 на 18:35
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Въпроса не е до това дали ми се прави или не, а до това че всичко ми дойде като гръм от ясно небе.. Въпростът е в това, че никога не съм го очаквала от него, никога не съм си мислила, че би погледнал друга, още повече мен.. В това е въпросът.
    WindScar <3333

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми прави си изводите.
    Не те съдя,прави каквото искаш. Нормално е да му се е*е, а не смятам ,че щом момичето е в сериозна връзка трябва да го държи толкова на сухо. Смисъл тва си е моя философия. Щом си във сериозна връзка,значи трябва да си готов за секс,иначе няма смисъл да се мъчите.
    Успех.
    maDamn

Голям фен Аватара на EternalDream
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    да прави секс с която си поиска
    Иииии едва ли ще й е особено приятно, ако си избере точно най-добрата приятелка. Постави се на нейно място :/

Не знам за нея колко е сериозна, дай-най дългата й досега връзка е, но ако не броим междучасията, те се виждат 1 път в седмицата..
    смисъл, това са си техни неща де..
    WindScar <3333

Banned Мега фен
    Въпроса не е до това дали ми се прави или не, а до това че всичко ми дойде като гръм от ясно небе.. Въпростът е в това, че никога не съм го очаквала от него, никога не съм си мислила, че би погледнал друга, още повече мен.. В това е въпросът.
    абе какво се обясняваш ? казващ едно,като половината те изкарат... почваш ''въпроса не е в това'' ми ок тогава.. що ни искаш мнението.. ходите се наебете и да ти олекне... не си криви душата - на никой от тука не му пука за приятелството ти с даденото момиче и момче... искаш съвет - не го приемаш и се чудиш как да ни накараш да ти кажем да отидеш и да ти го мушне.. ми ето казвам ти го - ходите се сексайте и да ви е мирна душицата.. не се криви - иска ти се и изобщо не мислиш за приятелката си... той да я къса и си стойте в кревата колкото искате

да съм намеквала,че искам да ходя да ми го мушва, сто пъти казах, че няма да стане, oh gee.
    WindScar <3333

Banned Мега фен
    да съм намеквала,че искам да ходя да ми го мушва, сто пъти казах, че няма да стане, oh gee.
    а като няма да стане смисъла от темата ? смисъла да се опиташ да ни убедиш,че не е кой знае колко лошо с надеждата да те подкрепим да ходиш при него ? смисъла че уж ти пука за приятелката ти ама все пак се замисляш за варианта да и спиш с гаджето... не си намеквала/казвала щото сама си кривиш душичката от което няма смисъл... в тоя форум никой не ти е приятел (поне така мисля)а тия дето са ти биха могли да те разберат.. в случая ти казваме нашето мнение.. а ти хем си мислиш едно на ум,хем се опитваш да се изкараш светица - ми не става ... истината - не ти пука кой знае колко за чувствата на момичето,на нея не и пука дали ще си задържи гаджето или не,ония го сърби долната глава и си търси момиче за една вечер,ти си почти навита.. ето ти ситуацията .. няма значение,че си почти навита заради дяволчета или каквото и да е.. важното е,че успяваш да намериш причина ЗА и че я търсиш тая причина,което показва че ти се иска.. не те съдя - каквото искаш прави,както казах никой от вас 3мата не познавам така че ми е се тая кой с кого ще спи и кой ще си стиска краката

Banned Мега фен
    а като няма да стане смисъла от темата ? смисъла да се опиташ да ни убедиш,че не е кой знае колко лошо с надеждата да те подкрепим да ходиш при него ? смисъла че уж ти пука за приятелката ти ама все пак се замисляш за варианта да и спиш с гаджето... не си намеквала/казвала щото сама си кривиш душичката от което няма смисъл... в тоя форум никой не ти е приятел (поне така мисля)а тия дето са ти биха могли да те разберат.. в случая ти казваме нашето мнение.. а ти хем си мислиш едно на ум,хем се опитваш да се изкараш светица - ми не става ... истината - не ти пука кой знае колко за чувствата на момичето,на нея не и пука дали ще си задържи гаджето или не,ония го сърби долната глава и си търси момиче за една вечер,ти си почти навита.. ето ти ситуацията .. няма значение,че си почти навита заради дяволчета или каквото и да е.. важното е,че успяваш да намериш причина ЗА и че я търсиш тая причина,което показва че ти се иска.. не те съдя - каквото искаш прави,както казах никой от вас 3мата не познавам така че ми е се тая кой с кого ще спи и кой ще си стиска краката

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Тва имам чувството, че само аз разбирам авторката и че само аз се сещам какви работи и шепне онова дяволче, за което говори..
    Влезте малко в положение бе, вие нямаше ли да се подморяте ако някое гадже на ваша приятелка ви пише мръсотийки в скайпа и отчаяно иска да ви изчука , използвайте си малко фантазийката
    Не не си само ти .... И аз съм !!! Не само разбирам ами съм бил в ситуацията и !!!!

Мега фен
    Марти, мислиш, че като го постна 2 пъти ще си по-убедителна или ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Голям фен Аватара на N1ksun
    Ха ! Велико , като чета коментарите се хващам за главата от такива грозни лицемери \ лицемерки ( госпожица Granger и 1 , 2 други да ме извинят ) . Eй дечица смешнички, я си го заврете отзад , на ангелчета ли се правите а ? Ще ми кажете че , никога във вас похотта не е взимала връх , дори не сте си и помисляли за подобно нещо , така ли ? На безгрешни ли се правиме ? Най-лесно е да кажеш : "курва ти не струваш като човек , ако бях приятелката ти щях да съжалявам че те познавам . " . Мамини сладки като сте безгрешни продължавайте да хвърляте камъни ... Нещата стават още по-смешни защото говориме за действие , което още не е извършено даже , мААА даааа НИЕ СМЕ ПРАВЕДНИ кааакккк ТАкоова нещоо не бихме си и помислили да НаааправимеЕ .. Сладури .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Голям фен Аватара на GiveMeLove
    Слушай сега една мъжка и реалистична приказки...

ПОПРИНЦИП, НЕ Е РЕДНО ДА ГО ПРАВИШ .. СЪЩО ТАКА И НЕ ТРЯБВА..

НО ТЪЙ КАТО СВЕТА И ХОРАТА СА АДСКИТЕ ЛИЦЕМЕРИ, А СЛЕД КАТО ИМАШ ПРЕДЛОЖЕНИЕ, КОЕТО ТРЯБВА ДА ТЕ НАВЕДЕ НА МИСЪЛТА, ЧЕ НИТО ПИЧА МОЖЕ ДА Е ТВОЙ ЗА НЕЩО ПОВЕЧЕ, НИТО, ЧЕ СЕ ОБИЧАТ... ТАКА ЧЕ - Давай, да го еба!

Майната им на всички! Докога ще се съобразяваме с хората? Направи го!

Няма да съжаляваш!
    В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си