.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Тема: Приятел..

Hybrid View

Имам желание, но както казах имам и съвест и морал, това че през ума ми минава съмнение дали да го направя, не означава че действително бих й го причинила.. а и при тях са малко по-особени нещата.. тя му е позволила да прави секс с която си поиска, защото тя самата не му го дава.
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    тя му е позволила да прави секс с която си поиска, защото тя самата не му го дава.
    Да нали, има зелена светлина да е с "най-добрата" й приятелка. Едва ли е имала точно теб в предвид.
    И ако имаше достатъчно... всъщност не морал, а уважение към приятелката си, нямаше дори да го обмисляш. Дори нямаше да позволиш провеждането на разговора, почти "виртуален секс"...

anonymous708973
    Guest
    тя му е позволила да прави секс с която си поиска, защото тя самата не му го дава.
    Едва ли е имала предвид теб.
    Принципно не съм против месенето в чужди връзки, но когато става въпрос за приятелка... знам ли.

Цитирай Първоначално написано от xPafx
    Да му кажа "сори пич, приятели сме от много време, обаче ти тегля хикса, щото не разбираш, че като не ти отговарям, не искам да говорим за тва" хмм?
    Всъщност да, това е добър отговор. След като ти е близък приятел, бъди по-откровена с него и не му замазвай очите.

Избий си го от главата, начеши се с друг и не си разваляй отношенията с приятелката.
    Ако пък не ти пука толкова за тях, давай.

Голям фен Аватара на EternalDream
    да прави секс с която си поиска
    Иииии едва ли ще й е особено приятно, ако си избере точно най-добрата приятелка. Постави се на нейно място :/

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Имам желание, но както казах имам и съвест и морал, това че през ума ми минава съмнение дали да го направя, не означава че действително бих й го причинила.. а и при тях са малко по-особени нещата.. тя му е позволила да прави секс с която си поиска, защото тя самата не му го дава.
    аз...наистина не разбирам !:О
    а по темата: Осъзнай се малко! Това е най-добрата ти приятелка,що за човек трябва да си дори и само да ти минава подобна мисъл през главата !?
    Ако имаше ''принципи'' не смятам,че щеше дори да се замисляш в случая.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Ей, това не го разбирам... като си 'готов' за връзка, трябва да си готов и за секс... защото връзка без секс не е връзка. А не знам как може да си помисляш дори да правиш секс с гаджето на твоя приятелка... бляк, бляк, бляк.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си