.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 88

Тема: Приятел..

Приятел..

Не хора, това не е поредната история, в която правя секс с приятел, в когото съм влюбена.. или той в мен. Тук даже не става въпрос за вече правен секс.. Може би става въпрос и за такъв, който няма да се състои.. както и да е..
    Та, днес както си седях, един приятел ми писа, близък приятел, с който съм всеки ден по цял де.. приятел, който има връзка с най-добрата ми приятелка.. обичат се.. или поне така твърдят.. Да, ама тя е девствена и не правят секс.. а той е мъж, има си нагони.. та въпросното момче.. взе да ми пиша как ще целува бедрата.. как ще ми прави щпакла.. и прочие.. Каза ми, че ме иска за една вечер.. може и за две, три.. зависи дали ми хареса.. Да... ама, гаджето му ми е приятелка.. а той също ми е приятел.. Не знам какво да правя.. а ако се съглася? Как ще го гледам в очите? А нея?
    Да, това е просто секс, без чувства.. но аз си имам своите принципи.. и все пак нещо вътре в мен, едно малко дяволче крещи "направи го"..
    Ако го направя, отношенията ми с него ще се променят ли?
    Ох.. прекалено съм объркана..
    WindScar <3333
    obesendomat (superman) <3

Да, ще се променят. И тези между теб и приятелката ти ще се променят. Не го прави.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Искаш да се изчукаш с твоя приятел, който е гадже на твоята "най-добра приятелка"?!
    Добре, че нямам приятелки като теб и гадже като него.

Имам желание, но както казах имам и съвест и морал, това че през ума ми минава съмнение дали да го направя, не означава че действително бих й го причинила.. а и при тях са малко по-особени нещата.. тя му е позволила да прави секс с която си поиска, защото тя самата не му го дава.
    WindScar <3333

Ако имаш съвест и морал както казваш,тогава не го прави.
    Wisdom is not measured by age.As always life is part of something greater.Embrace balance and gain strength through self.Loneliness is only a challenge to test how strong you really are.

Цитирай Първоначално написано от xPafx Виж мнението
    тя му е позволила да прави секс с която си поиска, защото тя самата не му го дава.
    Да нали, има зелена светлина да е с "най-добрата" й приятелка. Едва ли е имала точно теб в предвид.
    И ако имаше достатъчно... всъщност не морал, а уважение към приятелката си, нямаше дори да го обмисляш. Дори нямаше да позволиш провеждането на разговора, почти "виртуален секс"...

Виж сега, опитах се да го отрежа на няколко пъти, не му отговарях на няколко пъти след като ги писа тези неща, но какво мога да направя като е настоятелен? Да му тегля хикса? Да му кажа "сори пич, приятели сме от много време, обаче ти тегля хикса, щото не разбираш, че като не ти отговарям, не искам да говорим за тва" хмм?
    И какво като ми е минало през ума? За бога, та то е нармално.. Искаш да ми кажеш, че като си била с някого, не си си мислила за секс с друг или вярваш че приятеля ти поне 1 път не е пожелавал друга? Това са нещата от живота, тове са нашите нагони, това са нещата, които ни доближават до животните.. изборът, изборът е това, което ни разграничава.. Както казах, не съм тръгнала да го правя с него, пуснах темата защото исках да знам какво мислите другите хора. Мерси.
    WindScar <3333

Banned Мега фен
    курвенски работи мислиш .... или той да къса с нея като иска секс,или да си чака приятелката,или пък тя да отстъпи.. защо се е хванал с нея като му е било ясно,че няма да издържи.. защо стои с нея като иска теб ? защо пък на теб ти прави чест,това,че те иска за 2-3 нощи - не ти ли звучи като момиче за една нощ ? ако си такава поне да не наранявате 3ти човек,а и ако те първо се разделят може да си запазите приятелството (с момичето) .. и зелена светлина,но понякога като казваме ''всички'' си има хора,които без да споменаваме НЕ спадат към ''всички'' - ако ме разбираш...

Искаш да ми кажеш, че като си била с някого, не си си мислила за секс с друг или вярваш че приятеля ти поне 1 път не е пожелавал друга? Това са нещата от живота, тове са нашите нагони, това са нещата, които ни доближават до животните.. изборът, изборът е това, което ни разграничава.. Както казах, не съм тръгнала да го правя с него, пуснах темата защото исках да знам какво мислите другите хора. Мерси.
    Тука не става въпрос за "някого", а за гаджето на най-добрата ти приятелка. И да никога не ми е минавало през ума да правя секс с гаджето на моята най-добра приятелка.
    И, ако попадна в подобен чат, ще намеря начин да го отрежа!

Все пак никой не може да взема решения, но щом си пуснала темата, за да чуеш чужди мнения, ето ти моето: Това е супер курвенски номер, а момчето е супер голям тъпанар!
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-21-2013 на 16:42

Да бе, разбирам те, а дали съм такава .. ами не.. никога не съм правила секс с някого, с когото не съм имала поне връзка.. Смисъл, това винаги е било против моите възприятия, да не говорим за другите изброени неща.
    WindScar <3333

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Тука не става въпрос за "някого", а за гаджето на най-добрата ти приятелка. И да никога не ми е минавало през ума да правя секс с гаджето на моята най-добра приятелка.
    И, ако попадна в подобен чат, ще намеря начин да го отрежа!
    не говоря за гаджето на най-добрата ти приятелка, а просто за някой друг.
    WindScar <3333

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Бахти объркната курва.Ми не , няма проблем.Спи с него и се виж същия ден с приятелката си.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ако държиш най-малкото на приятелката си , няма да го направиш. Като не си ти , ще е друга,но поне ще ти е чиста съвестта.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Бахти объркната курва.Ми не , няма проблем.Спи с него и се виж същия ден с приятелката си.
    Мислих тройка с нея да праим, мерси.
    WindScar <3333

Ако имаше принципи дори нямаше да напишеш тази тема...

Мега фен
    Виж сега, опитах се да го отрежа на няколко пъти, не му отговарях на няколко пъти след като ги писа тези неща, но какво мога да направя като е настоятелен? Да му тегля хикса? Да му кажа "сори пич, приятели сме от много време, обаче ти тегля хикса, щото не разбираш, че като не ти отговарям, не искам да говорим за тва" хмм?
    Ай стига се прави на луда бе. да не мислиш, че тука ги ядем доматите с колците !!!

Исакаш да кажеш, че не можеш да му кажеш, че ако продължава да настоява ще се принудиш да кажаш на гаджето му ?

Тва теглене на хиска ли е, или точка по въпроса, а ?

Просто ти се чука, искаш да се впуснеш в авантюра, разбирам те, тръпка, емоция, забранения плод и т.н знам какво е ама айде да не ни връзваш шарени пилета плийс : )
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от morello21 Виж мнението
    Ако имаше принципи дори нямаше да напишеш тази тема...
    според мен дори нямаше и да се замисли

Честно ако бях на мястото на приятелката ти и знаех за темата щях да се срамувам от теб ? Чудиш се как става номера ли ? Ми ей така казваш на приятелката си,късат и му теглиш хикса ..може да и е супер тъпо ама това е единствения възможен начин или просто да му кажеш,че няма да откликнеш на очакванията му и да си остане между вас,но това е подло..!
    И аз мисля като останалите -ако не си спряла курва ще направиш правилното решение ..

не говоря за гаджето на най-добрата ти приятелка, а просто за някой друг.
    Първо, в случая говориш точно за него, а има огромно значение дали е той или някой почти непознат. И дори да ми се е случвало да мисля за секс с друг, никога не съм го обмисляла сериозно, нито пък съм водела подобни чатове. Може да ми е минавало през акъла за 2 секунди: "Ей тоя пич е секси, как ли би било, ако не бях обвързана и сме в леглото", но не и да го обмислям сериозно.

П.П: Абе, тая тема да не е тролска, по коментарите ти в други теми ми се струваше, че си от по-свестните?! Взех да се съмявам вече, не вярвам чак такава да си.

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Абе ти сериозно ли? Как може въобще да го обмисляш. Не само, че ти е приятелка, ами е уж и "най-добрата". Гаджето й за теб е забранена територия.
    Друг е въпроса, че явно приятелката ти никога не е имала гадже и най-добра приятелка, а ти самата никога си нямала приятелка. Ако приятелката ти наистина харесваше момчето, а не беше с него само за да каже, че има гадже и защото двамата изглеждат добре, нямаше да се пази толкова и нямаше да му дава зелени светлини и прожектори. Ако ти наистина я имаше за приятелка, това да спиш с гаджето й не би стояло на дневен ред, а напротив- това което той ти го пише щеше да и бъде пратено от теб на секундата с копи пейст.
    Айде сега пак си помислете в какви отношения сте.
    Въобще на колко години си?

Споделям мнението на останалите. Малко ми стана жално за момичето, което пуска темата защото всички се нахвърлят срещу нея, това определено не значи че я оправдавам, дори обратното.... и за това няма да обяснявам и същото, което до сега е написано... Просто наистина трябва да си помислиш какво правиш, какво би направила, последиците и дали си струва....

anonymous708973
    Guest
    тя му е позволила да прави секс с която си поиска, защото тя самата не му го дава.
    Едва ли е имала предвид теб.
    Принципно не съм против месенето в чужди връзки, но когато става въпрос за приятелка... знам ли.

Цитирай Първоначално написано от xPafx
    Да му кажа "сори пич, приятели сме от много време, обаче ти тегля хикса, щото не разбираш, че като не ти отговарям, не искам да говорим за тва" хмм?
    Всъщност да, това е добър отговор. След като ти е близък приятел, бъди по-откровена с него и не му замазвай очите.

Избий си го от главата, начеши се с друг и не си разваляй отношенията с приятелката.
    Ако пък не ти пука толкова за тях, давай.

Мега фен
    Град
    <3
    Не си слушай дяволчето в главата в никакъв случай.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Абе не знам вие как се опитвате да не я изкарате евтина и непълнолетна курва , ама ще ви кажа следното.Аз съм момче и ако разбера , че приятелката ми , макар и отношенията ни да се базират само на секс , води такива разговори , ще и се изсмея и скъсам веднага

А ти пита ли нея дали "тя му е позволила да прави секс с която си поиска" или той ти го каза?
    Страшна драма..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си