- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятел..
а като няма да стане смисъла от темата ? смисъла да се опиташ да ни убедиш,че не е кой знае колко лошо с надеждата да те подкрепим да ходиш при него ? смисъла че уж ти пука за приятелката ти ама все пак се замисляш за варианта да и спиш с гаджето... не си намеквала/казвала щото сама си кривиш душичката от което няма смисъл... в тоя форум никой не ти е приятел (поне така мисля)а тия дето са ти биха могли да те разберат.. в случая ти казваме нашето мнение.. а ти хем си мислиш едно на ум,хем се опитваш да се изкараш светица - ми не става ... истината - не ти пука кой знае колко за чувствата на момичето,на нея не и пука дали ще си задържи гаджето или не,ония го сърби долната глава и си търси момиче за една вечер,ти си почти навита.. ето ти ситуацията .. няма значение,че си почти навита заради дяволчета или каквото и да е.. важното е,че успяваш да намериш причина ЗА и че я търсиш тая причина,което показва че ти се иска.. не те съдя - каквото искаш прави,както казах никой от вас 3мата не познавам така че ми е се тая кой с кого ще спи и кой ще си стиска краката