.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Здравей, здрасти

Мисля, че харесвам едно момче, то е много сладко и с готин характер. Проблемът е, че всеки път, когато си пишем или говорим, разговорът ни е следния:
    Той:Здрасти!
    Аз:Здравей! Какво правиш?
    Той:Нищо. Ти?
    Аз:И аз. Как си?
    Той:Добре, ами ти?
    Аз:Супер!
    Той:Радвам се за теб!
    Следва неловко мълчание и или спираме да си чатим, или се тръгваме в обратната посока. Ще ми се да започнем по-смислен и задълбочен разговор, но...
    Какво да му кажа? Другият проблем е, че малко ме е срам (срамежливка съм, какво да направя), а и него също го е срам и може би това е главният проблем... Помощ!
    П.С. Искам само съвет, от този, който може да ми даде. Без обиди и забележки, ако обичате!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ако не се познавате по-добре:
    каква музика обичаш да слушаш, бил ли си в чужбина, имаш ли брат или сестра, близък ли си със семейството си е чудесен старт
    ако пък ги знаеш тия неща, едно какво прави днес, как мина деня ти, случи ли ти се нещо интересно е добре
    или просто сама му разкажи за своя ден, без да те е питал..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Не отговаряй с "нищо" и може и да имате шанс за малко по-смислен разговор.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Ебаси, винаги ми е било чудно как може да има хора, които да имат време да "правят нищо". Аз не мога да се обърна от бързане между работата и университета, пък те и двамата някакви безделници?!
    Както ти казаха по-горе, ако не затваряш сама разговора, може и да си намерите теми.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Задай му общи въпроси, колкото да разбереш интересите му.
    И така, в последствие, ще намерите тема за разговор - смислена, каквато ти искаш.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Разчупи малко разговора, попитай го от къде се връща/на къде отива , сподели и ти нещо. От там вече със сигурност ще има за какво да се хванеш, за да удължиш разговора.
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Намерете други теми. Не знам на колко сте, ама може да си говорите за толкова много неща - политика, времето, спорт, коли и мотори, как ви е минал деня, какви мечти имате и как смятате да ги сбЪднете, родителите, любими цветове... Измислете тема и я захапете.

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Той:Здрасти!
    Аз:Здравей! Какво правиш?
    Той:Нищо. Ти?
    Аз:И аз така, но нещо не ме свърта. Ходи ли ти се в ей онова кафе. Аз и Ваня мислим да ходим малко по късно, ако можеш бих се радвала да дойдеш.

В случай че ти откаже го питай ква е пречината (ако ти отговори "ами незнам, не ми се ходи" се отказвай от него, няма те огрее) Ако ти даде смислен отговор, следващия ви разговор може да обсуждате квото е правил. Продължение:

той: Ми няма да мога.
    ти: защо, не ти се излиза ли?
    Той: ами не, не е това, просто имам тренировка в 7 и незнам дали ще мога да свърша тия домашни до тогава (окай де, знам че никой не пише домашни тия дни)
    ти: мхммм, по какво имаш домашноо?
    той: ми по математика, хич не ги разбирам тия задачи.
    ти: дамм, математиката е гадна. (мълчание 2-3 секунди) Ами аз ще тръгвам, може би ще оставим кафето за утре или уйкенда? Пиши ми когато имаш време. Чао.

По горното е прост пример. В началото е добре да се съберете с по голяма компания, просто защото повече теми ще изкочат и ще видиш на кво реагира той. Когато сте сами, много е важно да слушаш какво ти говори за да можеш да продължиш по някакав начин темата.

Голям фен Аватара на slimbo
    ГОЛЯМОТО КЛИШЕ , но ПРОСТО БЪДИ СЕБЕ СИ , НЕ пиши сценарии , БЪДИ спонтанна , ко искаш се пошегувай нещо с него / ако НЕ е обидчив / , зависи , също над мен споменаха полезни неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си