.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Търся един човек ..

Здравейте! Имам един неотложен въпрос и приемам всякакви мнения, просто се нуждая от съвет! Няма да обяснявам на дълго и широко, само ще разясня, че търся един човек от снимка, направена, преди около 30 годинr! Който може или пък знае как да ми помогне моля да пише! Не намерих такава тема, а е много важно да намеря този човек! НЕ знам нито ЕГН-то му, нито името му - знам само как е изглеждал преди 30 години! Предварително Ви Благодаря!

Мега фен Аватара на TrollFaace
    баща ти те е изоставил преди 30 години ?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Много филми гледаш. Ако се надяваш на някаква програма а-ла "От Местопрестъплението", която да състари лицето с 30 години и да го пусне през някаква правителствена база данни, от която да получиш имената, настоящия адрес и любимия футболен отбор - съжалявам.

Загубена ти е каузата.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

^ Това беше добро. ;д
    Ако си намерила снимката в някакъв семеен албум, разпитай роднините и семейните приятели. А може и да сканираш снимката, да я разпространиш из Фейсбук и да питаш дали някой го е виждал. ;д
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Доста ще ти е трудно , дори невъзможно .. Щом не знаеш дори и името му , не знаеш дали изобщо е жив .
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Хей, аз Ви казах, че е важно, а вие се подигравате с мен .. снимката действително е от един стар албум, съученик на леля ми, но никой не помни как се казва .. по нататък историята не Ви засяга .. помолих за помощ не за подигравки!

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Съученик на леля ти?Защо не попитате класната и,ако е жива.А леля ти няма ли някакъв списък евентуално с имената и телефоните на съучениците си,където въпросният човек да фигурира.Може да пуснете обява в някакъв местен вестник с випуска на класа и някакво описание,свързано с "издирвания" човек.Както и снимката.
    Начини много,иска се желание и находчивост.Късмет !

Благодаря ти за отгвора, Kaena Smith!

Голям фен Аватара на s40t4
    Ако имаш здрави нерви действай, но едва ли имаш шанс.. все пак си в България

Чуечц с две разбити яйца и един черпак

Голям фен
    Къде е тази снимка? я дай да я видя
    Кажи леля ти къде е учила.

Facebook наистина е опция. Ако успееш да я разпространиш може някой негов роднина да я види и да се свърже с теб

Попитай в училището, където е учила леля ти, дали пазят някаква документация толкова назад във времето. Макар че се съмнявам да искат да ти помогнат... Леля ти не поддържа ли връзка с другите си бивши съученици, може някой от тях да знае нещо. И как така не му помни и името, но е много важно да го намери ;д Странна работа...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

не че не го помнят, но не са сигурни .. скоро ще кача снимката .. отново Благодаря за свестните коментари!

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    А как предполагат,че се казва ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си