.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Как да сваля килограми до лятото?

Здравейте!
    Има много теми във този форум, но аз реших да си пусна моята и да ви разкажа на кратко как стоят нещата!
    Аз съм момче и съм на 15 години!
    Тренирах спорт, но оказа се, че не помогна много-много..
    Тежа 120 килограма, но не ми приличат чак толкова много.. Искам поне 20кг да сваля, но си нямам идея как.. Гледах в гугъл нещо да ми помогне, но явно ми трябва мотивация..
    Искам да го направя, и знам че ако се намери човек,които да ми изготви програма за диета и тренировки ще е добре, защото нито приятелка мога да си хвана, нито пък приятели мога да си намеря..
    Просто каквото и да направя си оставам такъв и не се променям..

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Мисля,че е добре да се консултираш с диатолог. Ще ти помогне да свалиш нужните килограми по възможно най-здравословният за теб начин. Другият вариант,който бих ти препоръчала е 90-дневната диета,съчетана със много спорт.
    Успех !
    ето линк към нея:
    http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5

Супер фен Аватара на tonssy
    Извинявай, колко теми ще пуснеш ? Вече ти дадоха съвети поне в 1-2.

Хехе, почакай?
    Живеем в свободна държава, свободни хора сме, а това е свободен форум!
    А до това ще се свържа с диетолог!

Тук има диети, упражнения и полезни съвети: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B5%D1%82%D0%B8 Разгледай и избери най-подходящата диета за теб. Успех! : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    ХЕХЕ, почакай малко ти. Не стига, че ти си този, който пита, ами много рязко тръгваш нещо. Я успокой малко. Живей си в свободната държава, ама във форумите по принцип има разни правилници и такива ми ти работи. Безсмислено е най-малката дума, с която мога да го опиша това, да пускаш по 5 теми, в разстояние на няколко дни.
    Тренирал си спорт. И какво си тренирал? Шах?
    Как се храниш?
    И преди ти казах, но пак ще се повторя - не търси решението у диетолози и хора по форума с абсурдни диети. Проблемът може да е много по-фундаментален от безразборно хранене и липса на движение. За мен 120 кила товар са прекалено много, откъдето и да го погледнеш, и да, НЕ е нормално млад човек да е с габаритите на бойлер, колкото и грубо да звучи. Внимавай да не се окаже някакъв здравословен проблем, че тогава положението никак няма да ти е розово.

Супер фен Аватара на tonssy
    ^ Точно.
    И вместо да правиш всеки ден нова тема, отиди на лекар и започвай да си вършиш работата

Повече от фен Аватара на ranieri
    Цитирай Първоначално написано от iFakesmile Виж мнението
    Здравейте!
    Има много теми във този форум, но аз реших да си пусна моята и да ви разкажа на кратко как стоят нещата!
    Аз съм момче и съм на 15 години!
    Тренирах спорт, но оказа се, че не помогна много-много..
    Тежа 120 килограма, но не ми приличат чак толкова много.. Искам поне 20кг да сваля, но си нямам идея как.. Гледах в гугъл нещо да ми помогне, но явно ми трябва мотивация..
    Искам да го направя, и знам че ако се намери човек,които да ми изготви програма за диета и тренировки ще е добре, защото нито приятелка мога да си хвана, нито пък приятели мога да си намеря..
    Просто каквото и да направя си оставам такъв и не се променям..

Казваш ,че нямаш мотивация и в същия момент мислиш ,че няма да имаш приятелка , ако си в това състояние...Първо почни да четеш за храните и различните видове тренировки и сам можеш да си направиш някаква програма.И да ти кажа най-лесното нещо е свалянето на килограми ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си