.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Град
    София

Нещо май се прецаках...

Здравейте!
    Ще започна, с това че майка ми има един развод (с биологичния ми баща). Това стана когато бях на 4-5г. После когато станах 2-ри клас си намери мъж, с който сключиха брак. Имам сестра, която е от първия брак и брат от втория, но не правя никаква разлика м/у тях. Като цяло чувствам и втория съпруг на майка ми като баща, макар и никога да не сме правили нещата, които баща и син правят (макети, да се борим, да гледаме спорт заедно, шейни и тем подобни). Проблем обаче не е в това - нямам никакви комплекси относно това, даже се чувствам готино, че за някои работи съучениците ми казват "Баща ми ми го каза" или "Баща ми ме научи", а аз казвам "Аз сам го открих!". Въпросът е, че напоследък изобщо не се разбират. Стигна се до там, че баща ми отиде да спи у семейни приятели, защото непрекъснато се карат. През цялото време сякаш не ми пукаше, въпреки че не го показвах.
    Преди няколко дни баща ми се върна вкъщи и отново нищо непочуствах. Днес пък, влизах в банята и майка ми излезе от там. Беше разстроена и я попитах какво има, а тя ми отг, че баща ми й е казал, че не я обича. Отвътре го възприех все едно ми каза "Утре ще е около 10тина градуса и ще вали - вземи си чадър.". Разбира се не показах това, а се направих на стреснат и потресен от информацията, но няма и следа от каквото и да е чувството у мен относно това.
    Надявам се да ми кажате какво точно става с мен, нормално ли е това, на какво се дължи или просто някакъв съвет. Също така се надявам проблема ми, да не звучи, как да кажа, момичешки или по-скоро педалски, защото наистина имам угризения относно това...
    Много обичам,когато хората казват:
    "Живота ми е тежък."
    И аз да ги попитам:
    "Сравнение с какво?"

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Проблем има, но как да ти помогнем не ми много ясно. Приятелка имал ли си, някви чувства?

Не го чувстваш като баща, затова и не ти пука, че може да се разделят.
    Ако искаш, поговори с майка ти, кажи й, че си зад нея, ако реши да се разведат, тъй като според мен няма смисъл да са задно повече след като той не я обича. Може да й олекне, като знае, че има твоята подкрепа, защото на нея от една страна сигурно й е тежко, защото вторият й съпруг не я обича, а от друга страна сигурно не иска да те подлага на това да минаваш през втори развод.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    София
    Говорил съм с нея много за това. Иначе сигурно си права защо не ми пука.
    Много обичам,когато хората казват:
    "Живота ми е тежък."
    И аз да ги попитам:
    "Сравнение с какво?"

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Има вероятност обаче точно поради тия караници, той да е казал това.
    Човек в такива ситуации взема прибързени решения и не мисли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си