.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Харесвам я , но се чувствам несигурен

Здрастииии , значи харесвам едно момиче от моят клас... тааа ний с нея общуваме адски малко в училище, само ако аз и пиша във фейсбук и това е ... Харесвам я , но не знам как да й го кажа , страх ме е да не ме отреже ... мн. хора от класа ми се гушкат с нея , това ме нерви .. с 2 думи - Страх ме е от отрязване ... искам ей така да си говоря с нея повечко ... спичам се ей тъй - да седна при нея и да я поразпитам как е що е ....

......................

Просто го преодолей това "спичане"! До никъде няма да стигнеш по този начин. Животът е твърде кратък, за да го пропиляваме с напрежение и срам. Давай го малко по-смело! Просто отиди при нея и и кажи едно човешко "Здрасти" и от там-нататък разговорът сам ще се развие (ако и тя изпитва нещо към теб, разбира се).

Фен Аватара на idontunderstand
    Град
    София
    Няма по-тъпо нещо от това,да ходиш с някой от класа ти.
    Показва ли ти по някакъв начин,че си и интересен,че те харесва?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от idontunderstand Виж мнението
    Не съм съгласна. ;д

Авторе, или спри да се срамуваш и направи нещо, или си стой и се оплаквай, че те е страх.Ти избираш.

Цитирай Първоначално написано от idontunderstand Виж мнението
    Показва ли ти по някакъв начин,че си и интересен,че те харесва?
    НЕ , или чака аз да направя нещо , или пък не я е*е за мене .... а ако и кажа може да се получи работата защото тя може да чака да действам , или пък да стане пълен ФЕЙЛ

Ако и кажеш може да спечелиш и да загубиш, но ако си се отказал - вече си загубил.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не се спичай.
    Бъди смел, вярвай в себе си и нещата ще са много по-добри, отколкото сега.
    Безсмислено е да стоиш и да не се пробваш, казвам го за пореден път. Пиши й, излезте, намерете общи интереси и водете разговор. Сближете се. Сам ще разбереш дали имаш шанс с нея или не.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Има само 1 начин да разбереш какво ще стане, лАпе! Кажи на мацката, че я харесваш, а после пиши тука дали те е отрязала или си семеен вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си