- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му го обясня?
За мен е близост, а когато сложа тоя презерватив ще се чувствам така все едно аз или партньорката ми си няма доверие, за мен доверието в една връзка е всичко, никой не карам да се съгласява с мен, аз така го чувствам , ако има хора,които си лягат със всеки срещнат и презерватива им винаги е в джоба ок, но аз не съм такъв. И колко зле трявбва да си, че тва дето го написах, че като съм с капут все едно чукам някоя спинозна курва да го приемеш буквално пфф
Супер много се радвам за теб 17 18 годишното момиченце и 35+ годишния ти приятел добре че сте се намерили, инак кво щеше да правиш с такива неориентирани младежи като мен примерно, ами той кво щеше да прави ако беше с жена, а не с момиченце, дали и тя щеше да смята, че е съкровище , хмм
А иначе ви с презерватив ли го правите ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Мисля,че говорихме в началото е добре да се ползва презерватив..извинявай,ама не може на 1-2 седмици връзка да си имате доверие,айде стига глупости...след 3-4 месец е нормално вече да се премине на БЕЗ,след съответните тестове за болести..
ок щом мислиш че след 3 месеца ще се познавате достатъчно
п.п ти да няма за ръчичка да я хванеш да си правите тестчета за болести
Законът е закон,
но той врата в полето е
17-18 годинки съм ги минала отдавна. По-елементарно нещо, с което да се опиташ да ме "засегнеш", не можа ли да измислиш?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Те на тия по-сериозните болести инкубационния период е след 3 месеца и нагоре ако става на въпрос, та ако има нещо то тъкмо ще се е развихрило
Законът е закон,
но той врата в полето е
абе стига ми говори глупости бе, кой нормален човек си прави тестове за всички венерически болести на всеки 3 месеца или като ще почва сериозна връзка, ти ако кажеш на приятелката си, хайде да те карам на преглед щото не искам вече с презерватив представям си кво ще се случи
Законът е закон,
но той врата в полето е
Законът е закон,
но той врата в полето е
хаха къде съм казал универсален тест??
Правят се 3-4 типа изследвания:
за ХИВ, за Луес - Васермановата проба, за хламидии и т.н
Ама кво да ти обяснявам,ходи се ръгай без качулка пък после пускай теми "Докарах си цистит,помагайте"![]()
Oy7ofCon7roL, отговорните хора си правят редица тестове, факт. Аз, като жена, си правя и без някой да ме е "карал" и на гинеколози съм повече от редовна. Познатите ми са по същия начин. А пък ако мъж повдигне първи темата, дори ще се зарадвам.
Рационалният човек не оправдава действията си с нечии чужди. Но това ме съмнява да го схванеш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
хахаха много лошо се изложи
тестове за венерически болести първи резултат в гугъл: http://www.google.bg/search?hl=bg&sa....1.itQYk8WJIZo
а ето и темата: http://clubs.dir.bg/showflat.php?Boa...collapsed&sb=3
даже с тиренцата и запетайките си го копирал![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Законът е закон,
но той врата в полето е
Oy7ofCon7roL
Писна ми да ти чета простотиите които пишеш бе момче. От далеч се вижда, че си малък и необразован. Аз секс без презерватив и да иска мацката няма да правя преди да съм сигурен, че всичко е ок. И тука гледам много вещ се изказваш по темите с тестовете за разни болести, ама ти ходил ли си поне един ХИВ да ти направят ? Или те е страх да не напълниш гащите пред кабинета ? Има тестове които трябва да се направят, ако смяташ че ще си с тоя човек до теб дълго време и ще си го правите без презерватива на спокойствие. И това са поне HIV, Хепатит B,C , Сифилис и HPV.
Просто ме хваща яд като ви гледам повечето кви долни лицемерчета сте и бихте казали всичко само и само за да защитите тезата си, твай
Законът е закон,
но той врата в полето е