.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Сексът, уви, не е само близост. И далеч от спина има и много други неприятности, които могат да се предадат.
    За мен е близост, а когато сложа тоя презерватив ще се чувствам така все едно аз или партньорката ми си няма доверие, за мен доверието в една връзка е всичко, никой не карам да се съгласява с мен, аз така го чувствам , ако има хора,които си лягат със всеки срещнат и презерватива им винаги е в джоба ок, но аз не съм такъв. И колко зле трявбва да си, че тва дето го написах, че като съм с капут все едно чукам някоя спинозна курва да го приемеш буквално пфф

Четейки мненията на младото мъжко съсловие, направо благодаря на Бог за съкровището, което имам.
    Супер много се радвам за теб 17 18 годишното момиченце и 35+ годишния ти приятел добре че сте се намерили, инак кво щеше да правиш с такива неориентирани младежи като мен примерно, ами той кво щеше да прави ако беше с жена, а не с момиченце, дали и тя щеше да смята, че е съкровище , хмм

А иначе ви с презерватив ли го правите ?
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на minchorna
    Мисля,че говорихме в началото е добре да се ползва презерватив..извинявай,ама не може на 1-2 седмици връзка да си имате доверие,айде стига глупости...след 3-4 месец е нормално вече да се премине на БЕЗ,след съответните тестове за болести..

Мега фен
    ок щом мислиш че след 3 месеца ще се познавате достатъчно

п.п ти да няма за ръчичка да я хванеш да си правите тестчета за болести
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    ок щом мислиш че след 3 месеца ще се познавате достатъчно
    по-добре е от 3 седмици

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    17-18 годинки съм ги минала отдавна. По-елементарно нещо, с което да се опиташ да ме "засегнеш", не можа ли да измислиш?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен

Те на тия по-сериозните болести инкубационния период е след 3 месеца и нагоре ако става на въпрос, та ако има нещо то тъкмо ще се е развихрило
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    17-18 годинки съм ги минала отдавна. По-елементарно нещо, с което да се опиташ да ме "засегнеш", не можа ли да измислиш?
    ами така е, като почваш с определенията да не очакваш нещо по различно от другия
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Те на тия по-сериозните болести инкубационния период е след 3 месеца и нагоре ако става на въпрос, та ако има нещо то тъкмо ще се е развихрило
    Затова казах след като се направят необходимите тестове

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Затова казах след като се направят необходимите тестове
    абе стига ми говори глупости бе, кой нормален човек си прави тестове за всички венерически болести на всеки 3 месеца или като ще почва сериозна връзка, ти ако кажеш на приятелката си, хайде да те карам на преглед щото не искам вече с презерватив представям си кво ще се случи
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

.
    Не е нужно аз да им казвам те сами си ги правят на 6 месеца представям си с какви момичета излизаш ти..пази боже

Мега фен
    Не е нужно аз да им казвам те сами си ги правят на 6 месеца представям си с какви момичета излизаш ти..пази боже
    абе стига ми дръбка глупости бе, ти да не мислиш,че има някакъв универсален тест за всички вен. болести, правят се няколко отделни теста и при мъжете също е така, ама кво да ти обяснявам при положение, че се вижда, че издишаш
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

хаха къде съм казал универсален тест??
    Правят се 3-4 типа изследвания:
    за ХИВ, за Луес - Васермановата проба, за хламидии и т.н
    Ама кво да ти обяснявам,ходи се ръгай без качулка пък после пускай теми "Докарах си цистит,помагайте"

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Oy7ofCon7roL, отговорните хора си правят редица тестове, факт. Аз, като жена, си правя и без някой да ме е "карал" и на гинеколози съм повече от редовна. Познатите ми са по същия начин. А пък ако мъж повдигне първи темата, дори ще се зарадвам.

Рационалният човек не оправдава действията си с нечии чужди. Но това ме съмнява да го схванеш.

Мега фен
    хаха къде съм казал универсален тест??
    Правят се 3-4 типа изследвания:
    за ХИВ, за Луес - Васермановата проба, за хламидии и т.н
    Ама кво да ти обяснявам,ходи се ръгай без качулка пък после пускай теми "Докарах си цистит,помагайте"
    хахаха много лошо се изложи

тестове за венерически болести първи резултат в гугъл: http://www.google.bg/search?hl=bg&sa....1.itQYk8WJIZo

а ето и темата: http://clubs.dir.bg/showflat.php?Boa...collapsed&sb=3

даже с тиренцата и запетайките си го копирал
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от letinova Виж мнението
    Здравейте!
    От скоро съм заедно с приятеля ми и все още не сме правили секс, но сме си говорили доста по темата.
    Преди известно време имах кратка връзка с едно момче и бях доста глупава и допусках да го правим без предпазни средства. Но слава богу вече имам глава на раменете си и не искам да допускам тази глупост отново..
    Проблемът е, че сегашният ми приятел знае за това момче и когато му казах, че не искам без презерватив той много се ядоса. Почувствал се гадно, че с другото момче така съм направила, а сега с него не искам... Колкото и да му обяснявам, че е било, защото не мислих и че сега не искам да се случи нещо, за което не сме готови и че трябва да мислим с главите си за тези неща, той продължава да ми се сърди и ядосва..
    Не знам какво да правя и как да постъпя... Започвам да се влюбвам в него доста и не мога просто да го зарежа, както някои може би ще ме посъветват... Чувствам се ужасно, че не ме разбира и ви моля, изкажете мнение и ми дайте съвет как да поговоря с него и как да му обясня това, знам ли, по друг начин...
    Пича си е със правото, на един ще доставяш удоволствието да те чука без гума, а на него ще му казваш да слага гума. Аз бих ти бил шута до две.
    Ако си платена курва бих ти сложил гумата. И още напълно съм съгласен със това което каза @Oy7ofCon7roL.

Мега фен
    Oy7ofCon7roL, отговорните хора си правят редица тестове, факт. Аз, като жена, си правя и без някой да ме е "карал" и на гинеколози съм повече от редовна. Познатите ми са по същия начин. А пък ако мъж повдигне първи темата, дори ще се зарадвам.

Рационалният човек не оправдава действията си с нечии чужди. Но това ме съмнява да го схванеш.
    виж кво едно е да се ходи редовно на гинеколог, а съвсем друго са съответните тестове за болести, пък изобщо да не говорим колко от мъжете ходят да си правят тестове или на проф. прегледи
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

хахаха много лошо се изложи

тестове за венерически болести първи резултат в гугъл: http://www.google.bg/search?hl=bg&sa....1.itQYk8WJIZo

а ето и темата: http://clubs.dir.bg/showflat.php?Boa...collapsed&sb=3

даже с тиренцата и запетайките си го копирал
    Да не би да очакваш да търся и да ти отделям внимание?шибай се с която си искаш,както си искаш и по какъвто си начин искаш,твой проблем

Мега фен Аватара на draid
    Oy7ofCon7roL

Писна ми да ти чета простотиите които пишеш бе момче. От далеч се вижда, че си малък и необразован. Аз секс без презерватив и да иска мацката няма да правя преди да съм сигурен, че всичко е ок. И тука гледам много вещ се изказваш по темите с тестовете за разни болести, ама ти ходил ли си поне един ХИВ да ти направят ? Или те е страх да не напълниш гащите пред кабинета ? Има тестове които трябва да се направят, ако смяташ че ще си с тоя човек до теб дълго време и ще си го правите без презерватива на спокойствие. И това са поне HIV, Хепатит B,C , Сифилис и HPV.

Мега фен
    Да не би да очакваш да търся и да ти отделям внимание?шибай се с която си искаш,както си искаш и по какъвто си начин искаш,твой проблем
    и имаш наглостта да продължаваш да пишеш

Аз ако бях на теб след такъв фекл щях да се оттегля като пуфня
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

ай лов хейтърс

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Oy7ofCon7roL

Писна ми да ти чета простотиите които пишеш бе момче. От далеч се вижда, че си малък и необразован. Аз секс без презерватив и да иска мацката няма да правя преди да съм сигурен, че всичко е ок. И тука гледам много вещ се изказваш по темите с тестовете за разни болести, ама ти ходил ли си поне един ХИВ да ти направят ? Или те е страх да не напълниш гащите пред кабинета ? Има тестове които трябва да се направят, ако смяташ че ще си с тоя човек до теб дълго време и ще си го правите без презерватива на спокойствие. И това са поне HIV, Хепатит B,C , Сифилис и HPV.
    От твойте мнения гледам само на източна философия лъха
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Глупав и упорит..красота

Мега фен
    Просто ме хваща яд като ви гледам повечето кви долни лицемерчета сте и бихте казали всичко само и само за да защитите тезата си, твай
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    ХАХАХХАХАХАХХАХХАХАХАХХАХ АХ

НЕ МОГА!!!

Мега фен Аватара на draid
    Само това ли успя да измислиш ? Чакам да ме убедиш колко греша. Хайде де ? Щото точно такива като тебе сукалчета правят проблеми, че някой е малко по-интелигентен от тях и иска да ползва презерватив, както в случая с момичето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си