- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му го обясня?
Кво се очаква да измисля ? Тука не става въпрос кой в какво греши, а въпрос на мнение, ако на теб ти е приятно да имаш връзка с човек и да го правиш с презерватив, на мен не ми е, писал съм вече защо, тук не става въпрос за интелигентност, всеки знае какви са рисковете
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 01-24-2013 на 09:56
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Ако сексуалната култура се изразява в това да правиш секс с презерватив пази боже, то тогава всяка магистралка е образована
Законът е закон,
но той врата в полето е
Наречете ме идиот, но аз не разбирам с каво ще се промени нещо ако 2 месеца правя секс с приятелката си с презерватив, и след това почна без... някой би ли ми обяснил ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
Аз вече те нарекох, но ще ти обясня.
В твоя случай - нищо, пак е добре да си пуснете по един тест.
Ако никой от двамата не е правил секс без гума, тестът далеч не е задължителен по мое мнение.
Но най-общо казано - печелиш точки пред момичето. Защото е НАГЛО да ми говориш за доверие на първата-втората седмица и да изискваш същото. И защото ако на мен моят приятел ми беше настоявал от самото начало, просто нямаше да сме заедно толкова време. И да, не си единственият, който мрази гуми.
Законът е закон,
но той врата в полето е
И продължавам да се чудя, защо ми ги обяснявате тия работи за тестовете и изледванията при положение, че тва го знае и едно 5 годишно дете, тва дали аз и евентуалната ми партньорка сме безотговорни вас кво ви касае, нали ние си носим последствията, не виждам някъде да съм пропагандирал безразборен секс без предпазни средства
Законът е закон,
но той врата в полето е
хихихи
Законът е закон,
но той врата в полето е
Следващият път като от инструмента ти изтече нещо което не трябва да изтича, ще ми бъде много интересно да ти видя физиономията и да се поинтересувам дали ще си толкова самоуверен и надъхан да защитаваш тая теза. То и състезателите по улиците се мислят за безсмъртни, ама уви не са, лошото е че такива като теб дето превят със всяка секс без презерватив може да заразят и някоя дето е правила само с 1 човек. Както и обратното не е нужно жената да е правила секс с 15 и да е лека за да е лепнала нещо, достатъчно и е само 1 които е правил с повече. Може да провериш понятието геометрична прогресия ако желаеш.
И не мен далеч не ми пука за теб и би ми било все едно дори и да умреш, няма ни най-малко да се трогна, но недей да обясняваш как авторката на темата е сбъркана, че иска да се пази...
Абе ти бавноразвиващ ли си бе момче, на няколко пъти в темата писах, че не искам никой да се съгласява с мен и това си е мое мнение, знам, че има рискове, но аз и партньорката си носим последствията, никой не бих накарал насила да го прави без предпазни средства ако не иска, специално внимание ли трябва да ти обърна за да ти го обясня, колко пъти трябва да повтарям едни и същи неща то бива бива ама тва твойто е наглост, след 4 страници още да не си разбрал, и да си дрънкаш едно и също
Къде съм го казал тва бе кретен, я покажи бе ?
омръзна ми от идиоти, които даже не четат кво пиша, а се чудят кво да измислят само да има да се чепкат за нещо
Законът е закон,
но той врата в полето е
Я много бързо загуби самообладание ? Мама не те ли е учила да се държиш прилично пред непознати ? Правиш лошо впечатление.
Тва е ще, кво да го праиш такова лекенце
Законът е закон,
но той врата в полето е
На български език му го обясни..![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак